Rakkaalle ystävälleni

Sinä olet ollut ystäväni jo kohta 10 vuotta. Olet pitänyt salaisuudet, kuunnellut huolet, kuivannut kyyneleeni, katsonut jokaisen tekemäni virheen, tukenut, auttanut, luottanut ja pysynyt siinä. 10 vuotta! Olet nähnyt mun elämän eri vaiheet, mun onnistumiset ja epäonnistumiset. Olet kantanut mua silloinkin, kun et välttämättä itse olisi jaksanut. Olet välillä lukenut ajatuksia. Olet ollut järjen ääni.

Olet kummilapseni äiti ja lapseni kummi. Ollaan tuettu toisiamme läpi raskaudet. Yhteensä 4 kertaa raskaana yhdessä, mieti! Olen voinut soittaa sulle, vaikka sun pää olis ollut ämpärissä.

Olet kuunnellut mun samat itkut kymmeniä kertoja ja silti aina lohduttanut. Olet pitänyt mua kädestä, kun oon sitä eniten tarvinnut. Oot ottanut luoksesi, ruokkinut ja saunottanut.

On juotu viiniä, tampattu festareilla, istuttu iltaa vaan kotona, ajeltu. Ja mitä tahansa sun kanssa on tehnyt, et ole koskaan valittanut. Olet aito ystävä. Rakkain sellainen. Tärkeä. Kaunis.

Ja minä rakastan sua täältä kuuhun ja takaisin!

Vaikka useinkin on rankkaa niin haluan, että tiedät: Mikään, toistan, MIKÄÄN EI mene sun edelle, kun tarvitset mua. Pyydä apua, teen mitä vain!

Minä välitän susta ja arvostan sua, vaikka koko muu maailma kääntyis vastaan. Tuen sua kaikessa. Jos  sä väsyt, mä jaksan!

Koita jaksaa ystävä, paremmat ajat on edessä!

MINÄ RAKASTAN SUA!

Ps. Sä oot kaunis.

<3

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Rakkaalle ystävälleni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *