Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan!

Viime viikon postaus myöhästyi älyttömien kiireiden takia, pahoittelen sitä ihan suunnattoman paljon! Saatte antaa piiskaa tästä hyvästä!

Viime viikolla tosiaan oli kuin olikin todella paljon actionia.

Keskiviikkona oli Jonne Taavitsainen Threedom-yhtyeen Leap Of Faith levyn julkkarit. Pääsin kuulemaan taas jazzia ja tällä kertaa oikeasti jopa ymmärsin jotain. Nautin ihan suunnattuman paljon siitä, että saan katsella ja kuunnella lahjakkaita ihmisiä, oli genre mikä tahansa! Musiikki on elämän kantava voima! Ilta oli todella mukava, vaikka se ehkä vähän kostautui seuraavana päivänä.

Muuten viikko meni aika perus töitä tehdessä.

Lauantaina mentiin työporukalla meidän tiimin kanssa virkistäytymään. Ensin käytiin Prison Islandissa. Se oli ihan älyttömän hauska kokemus, mutta jos sinne on menossa, suosittelen laittamaan ennemmin jumppa-, kuin juhlavaatteet päälle. Hiki tuli ja ryömiä, sekä kiipeillä sai lähes joka huoneessa. Meidät jaettiin kolmeen kolmen hengen ryhmään. Minun ryhmä ”yksisarviset taikaponit” (ei ollut tietenkään mun keksimä nimi) voitti, koska oltiin päälliköitä! Tosin koko päivän pelaavista ryhmistä oltiin vasta sijalla 6. Suosituksen tämä paikka kuitenkin saa, ihan mieletön mesta!

Vauhdikkaan puolitoistatuntisen jälkeen suunnattiin syömään ravintola Prestoon. Kolmen ruokalajin illallinen viineineen oli mahtava. Söin mm ehkä maailman parhaimpia oliiveja! Oliivien ystävät, menkää maistamaan! Ne oli TÄYDELLISIÄ!! Pääruoasta en oikein välittänyt, mutta muuten kaikki oli hyvää, viinit erityisesti.

Lauantai ei kuitenkaan loppunut vielä tähän. Lähdettiin Jonnen kanssa vielä ystäväni Lindan synttäreille, jossa oli oikein mukavia ihmisiä tupa täynnä! Käytiin porukalla vielä karaoke kellarissa, jolle en sitten niin vahvoja suosituksia annakkaan. Odotettiin 2 tuntia, eikä yksikään meistä päässyt edes laulamaan. Tästä ei toki kerrottu kenellekkään. Mutta se on voivoi! Jokatapauksessa ilta oli aivan ihana ja ihmiset ihania ja fiilis oli hyvä!

Sunnuntaina orastavan jälkimainingin varjostamana olin itselleni niinkin armollinen, että minulla oli kahdet kuvaukset. Kyllä niistä lopulta hengissä selvittiin.

Kuva: Petri Lehmus

Kaikki on siis oikein mainiosti. Mietin vain, että miten ihmeessä kevätsiivousta tehdessä tuntuu, että kämppä olisi järjestelyjen jäljiltä vain entistä enemmän hujanhajan? Kai se kuuluu asiaan.

Nyt painelen laittamaan loput pyykit kuivumaan ja nukkumaan, huomenna aamulla on taas treenattava ennen töitä.

<3: Minttu

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *