Mitä löytyy mun salikassista?

Heippa! Päätin tehdä postauksen siitä mitä löytyy mun salikassista ainakin tällä kertaa.

Treenijuoma ja vesipullo. Treenijuomassa bcaa ja vitargo.

Mun lidistä ostetut 15€ salikengät. Hyvin on palvelleet jo kohta 3 vuotta! Aina ei kaikki ole hinnasta kiinni, eikä ole pakko olla materialisti.

Vyö. Ilman tätä ei isompia, miksei pienempiäkin painoja varuiksi nostella. Itsellä alaselkä on muutenkin kaikista heikoin osa kropassa, enkä todellakaan halua ottaa sitä riskiä, että se tästä posahtaa yhtään enempää. Parempi, kun on apuväline, jolla saa tuen oikeaan paikkaan ja voi itse keskittyä tekemään työtä sillä lihaksella, johon liike pitää kohdistaa.

Kulahtaneet ja rähjäiset salihanskat täynnä reikiä. En muuten vaihda, ennen ku on ihan pakko! 😀

Versa grippsit, toinen asia, jota en treenistä vaihda. Mulla ei ole puristusvoimaa käsissä mun mummon käsien puristusvoimaa enempää (tai sillä saattaa olla jopa mua enemmän), joten nää on ihan ehdoton juttu!

Lukko tavaroiden säilytystä varten.

Beats solo wireless. Todettu äärimmäisen hyviksi niin salitreeniin, kuin lenkille.

Lapsilta pöllitty my little pony -harja! Taikaponit on best ever!

Viimeisenä, muttei vähäisempänä kumiankka. Pienten lasten äitinä sitä löytää laukuistaan mitä ihmeellisimpiä asioita. Välillä sielä on kiviä, keppejä, pikkuleluja, sukka, puolikas karjalanpiirakka, puiden lehtiä ja kukkia. Tämä oli tällä kertaa.

Tän päivän treeni meni hyvin ja yritän taas päästä treenien makuun tässä pienen motivaatiopulan jälkeen. Kyllä se tästä vielä!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

<3: Minttu

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *