Mietteitä

Nyt on taas kulunut häpeällisen kauan edellisestä postauksesta. Olen niin pahoillani. Oikeastaan syitä on monia, hyviä ei yhtään. Ei ole taas ollut kirjoitettavaa. Oikeastaan vähän kaiken saralla on ollut pulaa motivaatiosta. Salille pääsin eilen pitkästä aikaa ja treeni ei kulkenut, ei sitten millään. Oon ollut todella väsynyt töistä ja ei tämä suomen kesäkään niin kauhean voimaannuttava ole ollut. Helteistä ei juurikaan ole päässyt nauttimaan, kun tuolla lähinnä sataa.

Pitäisi yrittää saada aikaiseksi ja olla ahkera. Joskus arki vaan painaa päälle ja itse olen ainakin oppinut ottamaan sen asenteen elämässä, että aina ei tarvitsekaan jaksaa. On lopulta kamalasti uuvuttavampaa yrittää väkisin jaksaa ja suorittaa, eikä se lopulta tuota hedelmää.

Muuten mulle kuuluu kyllä oikein hyvää ja on monta asiaa, jota odotan innolla. Toivon mukaan loppu kesästä myös säät oikeasti lämpenee.

Näin sateisena päivänä on kyllä tosi vaikea keksiä mitään tekemistä. Olisi vapaata lapsista, voisi mennä minne vaan ulkoilemaan, mutta sataa. EI HYVÄ. Kaipaisin ihan kamalasti jonnekin lämpimään. Ehkä ensi vuonna sitten. 🙂

Tämä oli tällainen turhanpäiväinen jaarittelu tähän väliin, ehkä seuraavalla kerralla mulla on jotain fiksua sanottavaa.

<3: Minttu

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *