Älä tuijota vaakaa!

Heippahei ja aivan upeeta viikkoa kaikille!

Tänään teki mieli postata aiheesta paino. Niin monelle arka aihe ja niin monella on siitä vääristynyt kuva. Liian monella on itsestään kokonaisuudessaan aivan väärä kuva. Toiset alkavat laihduttamaan ja turhautuvat, kun paino ei putoa, vaikka vaatteet alkavat roikkumaan päällä. Toiset alkavat treenaamaan ja ahdistuvat, kun paino alkaa nousemaan lihasten kasvun johdosta.

Ajatus on ihan hullu! Yksi numero määrittäisi meidät ihmisinä? En todellakaan allekirjoita ja aion todistaa sen kuvin.

 

Toukokuu 2012, 63kg
Toukokuu 2017, 69kg

Kummassakaan Mintussa ei ole mitään vikaa, mutta tänä päivänä olen vain todella paljon onnellisempi yleensäkin ihmisenä.

Viime aikoina on herkut maistuneet, mutta ollaan päästy takaisin dieettiin kiinni. Ehkä tässä välissä on taottu lihaakin lisää, ainakin selkään tuntuu tarttuneen jotain, toivottavasti!

Postauksen pointti on edelleen tämä: ÄLÄ TUIJOTA VAAKAA!

Se kertoo sinulle vain jonkun suuntaa antavan numeron.

”Jos 180cm niin 70kg tai 160cm niin 50kg. eli aina -10kg loppu pituudesta se on naisen ihanne paino. Ja on turha väittää että on isot luut yms :)” -Vauvapalsta

Yllä oleva kommentti oli täyttä p*skaa. Mitäpä jos unohdettais vaan tämmösten idioottien kommentit, katsottais itseämme peiliin ja sanottais, että ”Hitto sä olet kaunis ja ihana, mä rakastan sua!”.

Jotta voisin painottaa sanomaani vielä vähän lisää, laitetaan kuva viime lauantain cheattimätöstä. Välillä pitää repästä ja herkutella!

<3: Minttu

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *