Terveisiä muuttolaatikoiden keskeltä

Hola! Pahoittelen hiljaisuutta blogin puolella, muutto ja kaikki siihen liittyvä härdelli ovat vieneet kaiken työn ja treenin ulkopuolelle jäävän ylimääräisen ajan. Nyt voin kuitenkin  viimein huokaista (ainakin hieman) helpotuksesta, sillä keskiviikkona muuttokuorma viimein saapui Kruununhakaan. Täällä sitä ollaan, vaikkakin toistaiseksi keskellä laatikkomerta. Eilen saapui Ikeasta pari puuttuvaa juttua, joita innokkaana kokoilin aamulla ennen töihin lähtöä. Ensimmäisenä iltanamme muuton jälkeen kävimme illallisella lähiraflassa, torstaiaamuna taas vedin ulkotreenit Tervasaaressa sekä aerobiset Skattalla. Voisi sanoa että uusi kotiseutu on korkattu! Vaikka tosiaan tuttuja nurkkiahan nämä ovat, kun pari vuotta sitten asuin samalla kadulla parin sadan metrin  päässä nykyisestä asunnostamme. Olen niin fiiliksissä tästä uudesta kodista, ettei mitään rajaa! <3

Asunnon pohjaratkaisu on aivan huippu, se on todella valoisa ja  erityisesti makuuhuoneen sekä olohuoneen välillä olevat pariovet ovat olleet haaveeni pikkutytöstä asti. Menee tässä vielä muutama päivä ennenkuin kaikki on paikoillaan, mutta eyes on the prize!

Tässä hieman viikkoani kuvien kautta:

image
Viimeisiä iltoja vanhassa kotirannassa
image
Sisustusjuttuja
image
Maine coon-neitimme Alma
image
Uusi koti ja AH, ne pariovet <3
image
Pikkuhiljaa tavarat alkavat löytää paikkansa uudessa kodissa
image
Lenkkimaisemia Katajannokan matonpesupaikalla
image
Vihdoin kesä on virallisesti täällä!

image

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Minulla alkaa nyt tämän aamuvuoron jälkeen reilun viikon loma, ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa se kuin festarointi! Olemme lähdössä Lahteen Summer Up festareille, joilla olin itse viime kesänä ensimmäistä kertaa. Tuolloin mieheni oli itse esiintymässä siellä, mutta tällä kertaa menemme molemmat asiakkaina näkemään ystäviä ja nauttimaan festarikesän avauksesta. Mukkulan ranta tulee varmasti olemaan liekeissä, huh! 😉 Palaillaan taas paremmin kun saan nettiyhteyden kunnolla toimimaan uudessa asunnossa, tämä puhelimen kautta postailu on vähän mitä on. Ensi viikolla luvassa on varmasti festaripostausta ja uuden lähisalin testailua, sekä loppuviikosta maakuntamatkailua kotiseudulleni.

Aurinkoista viikonloppua!

image

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *