Onnellisuushaaste

Heippa,

 

Hitsi mua on nyt taas vaivannut flunssa muutaman viikon ja en oo päässyt kunnolla treenaamaan. Tai siis tein sen virheen että menin puolikuntoisen salille, koska olen aina niin malttamaton, kun ei ole kyseessä mikään kunnon kuumetauti. Ja se kostautui sitten järkyttävällä kurkkukivulla ja veto oli ihan poissa. On ollut todella turhauttavaa kun ei ole päässyt kunnolla treenaamaan, koska motivaatio on niin kova ja pää haluaisi salille mutta kroppa sanoo sitten ihan muuta.

onnellisuus2

Tästä johtuen olen huomannut negatiivisuuden vallanneen mieleni juurikin tuon turhautumisen takia, ja kaikki on tuntunut ylitsepäättömän vaikealta. Olen nähnyt kaikissa asioissa sen huonomman puolen ja on ollut vaikea pitää mieli positiivisena. Vaatii todella paljon sisua täällä Suomessa asuminen juurikin tuon pimeyden takia, aamulla noustessa tuntuu että nousisi keskellä yötä 😀 Valitinkin ystävälleni puhelimessa muutama päivä sitten, mutta kun sanoin kaikki minua ärsyttäneet asiat ääneen, tajusin että ne ovat ihan naurettavia. Tällaisten pienten asioiden ei pitäisi antaa vaikuttaa mieleen niin paljoa, asiat voisivat olla niin paljon huonomminkin.

onnellisuus4

Katsoin yhden leffan nimeltä Rajattu Maa, joka kertoo miten vaikea Yhdysvaltoihin on saada oleskelulupaa. Vaikka elokuva ei ole tositapahtumiin perustuva, se tuntui siltä, koska se voisi hyvin olla totta. Tottakai ilman Hollywood lisää 😉 Sen tarina jotenkin kolahti minuun, ja pillitin koko leffan ajan flunssatunteellisuus höyryissäni 😀 Se sai minut ajattelemaan miten etuoikeutettu on olla suomalainen, ja ei ole turha sanonta että on lottovoitto syntyä Suomeen. Meillä on asiat kuitenkin täällä loppupeleissä ihan hemmetin hyvin.

onnellisuus5

Päätin etten anna flunssan, pimeyden enkä muutenkaan minkään turhan asian vaikuttaa mielialaani. Jokaisesta päivästä pitäisi löytyä ainakin 10 asiaa josta on kiitollinen ja onnellinen ja ne ovat usein niitä pieniä arjen hetkiä. Aloitin muutama viikko sitten listaamaan päivittäin nämä asiat, ja tässä onkin minun tämän päivän onnellisuuden tuottajat:

  1. Pieni koirani herätti minut heiluttamalla häntää ja antamalla pusuja
  2. Nukuin pitkästä aikaa todella hyvin viikkojen unettomuuden jälkeen
  3. Kurkkukipuni oli hellittänyt, ja olo oli paljon parempaan päin
  4. Sain syödä aamupalan ja aamukahvin ilman kiirettä
  5. Kuuntelin spotifysta bachata biisejä josta tulee väkisinkin hymy huulille, ja tanssin biisien tahdissa samalla kun tein aamurutiineitani
  6. Olin erittäin tyytyväinen uusiin hiuksiini, jotka edellisenä päivänä minulle oltiin loihdittu
  7. Aurinko pilkahti pitkästä aikaa, vaikkakin ihan pienen hetken <3
  8. Äitini toi yllättäen minulle lounaaksi fetasalaattia ja bataatti-kookoskeittoa kun olin juuri alkamassa kokkaamaan
  9. Löysin aikaa blogille ja sain kirjoitettua postauksen
  10. Innostuin ajatuksesta että pääsen viikonloppuna mökille rentoutumaan tyttöjen kanssa <3

onnellisuus1

Ja kello on vasta 7 illalla, mitä vaan voi vielä tapahtua 😉 Haluan haastaa teidät kaikki listaamaan 10 asiaa jotka saivat teidät tänään onnelliseksi ja jatkakaa tätä päivittäin. Kun tästä tekee rutiinin niin muistaa huomaamattaan olla kiitollinen jokaisesta päivästä ja pienistä yllätyksistä joita se tuo.

<3: Mariela

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *