Millainen on Mariela?

Heippa!

 

Haluan ensimmäisenä kiittää kaikkia ihanista kommenteista, joita annoitte postaukseen joka liittyi itsetunto ongelmien kanssa kamppailuun<3 Aihe oli todella vaikea minulle, ja mietin pitkään kirjoitanko siitä, mutta halusin jakaa tämän teidän kanssa, jotta opitte tuntemaan minua paremmin, ja auttaa muita jotka kamppailevat mahdollisesti samojen asioiden kanssa. Olen avoin ihminen ja haluan tuoda sitä blogissanikin esille. Tottakai suojelen itseäni ja yksityisyyttäni tietyissä asioissa, mutta haluan kirjottaa fiiliksistäni rehellisesti ja ei aina niin kaunistellusti, koska elämä ei vaan mene niin.

ajatuksia3

Tänään mulla sattui olemaan semmoinen tapaaminen, että jouduin miettimään paljon omaa persoonallisuuttani ja luonnettani. Joskus on mielestäni hyvä pysähtyä miettimään sitä, mitä oikeasti haluaa ja toivoo elämältä, sekä kuulostella omia tunteita. Usein painaa vaan menemään ilman että miettii, onko tämä se mitä oikeasti haluan ja vastaako tämä tekeminen persoonallisuuttani. Haluaisinkin avata teille tästä inspiroituneena, millainen on oikeasti Mariela, niin hyvässä kuin pahassakin.

ajatuksia4

Vaikka en suoranaisesti usko horoskooppeihin, niin monet Jousimiehen piirteet vastaavat minua. Seikkailunhalu, se ettei malta olla yhdessä paikassa, ja hakee elämältä koko ajan jotain uusia saavutuksia. Tämän takia saankin ne suuremmat kiksit kun olen maailmalla ja saan siellä toteuttaa itseäni. Vaikeuksia tämä jatkuva halu kokea uusia asioita ja elämyksiä, tuo siinä kun pitäisi elää sitä normaalia arkea. Inhoan ruutiineita ja sitä, että pitäisi elää jonkun muotin mukaan. Minun on myös vaikea ottaa neuvoja ja käskyjä vastaan, siitä miten minun kuuluisi toimia elämässäni. Nyt reissusta palattuani on ollut vaikeaa sopeutua taas siihen arki ruutiiniin, sillä kaipaan koko ajan niitä seikkailuja, jotka tuovat adrealiinia ja sitä tunnetta että elän.

Vaikka joskus on kivaa vain olla kotona rauhassa, niin olen ehdottomasti enemmän se tyyppi, joka kävisi vaikka joka päivä jossain ulkona ravintolassa syömässä, kävelemässä ihmisvilinässä ja tekemässä kaikkea aktiivista. Minulla oli tosi pitkä kesäloma ja turhauduinkin melko nopeasti pelkkään olemiseen ja lepäämiseen, vaikka olin suunnitellut viettäväni lomani rauhallisesti kiireisen kevään vuoksi.

ajatuksia artikkelikuva

Vahva luonteenpiirteeni on impulsiivisuus. Saatan innostua jostain asiasta sata prosenttisesti, ja annan sille kaikkeni. En tällöin pysty miettimään mitään muuta vaihtoehtoa, vain mielessäni on se yksi asia, olkoon joku uusi harrastus, tapahtuma tai työ. Näytän kaikille innostukseni ja hehkutan sitä. Tässä tullaan myös siihen, etten pelkää näyttää tunteitani ja ympärilläni olevat ihmiset kyllä tietävät aina missä mennään 😀 Välillä innostus laskee kuin aasinhäntä yhtä nopeasti kuin se alkoikin, mutta usein jos innostun jostain, niin vien sen loppuun asti täysillä! Pidän tästä piirteestä itsessäni, että osaan heittäytyä ja olen kunnianhimoinen, mutta joskus on rasittavaa, koska se tuo mukanaan myös kärsimättömyyttä, sekä ärsyynnyn siitä jos joku toinen ei innostu samasta asiasta yhtä paljon kuin minä.

ajatuksia2

Luonteeltani olen todella herkkä ja tunneihminen. Ajattelen aina kaikki ensin sydämellä, ja sitten vasta järjellä 😀 Olen tämän vuoksi pettynyt elämässä monesti.. Se on yksi puoli joka on vaatinut paljon henkistä kasvua, mutta joka on osa minua ja olen siitä ylpeä. Aistin helposti energian mikä tietyssä tilanteessa tai henkilössä on, ja muiden mielentila vaikuttaa paljon myös minun fiilikseeni. Tämän vuoksi pyrin aina viettämään aikaa henkilöiden kanssa, jotka ovat iloisia, näkevät asiat positiivisesti ja jonka kanssa saan nauraa. Viihdyin paljon enemmän ryhmässä, kuin yksin. Pidän siitä, että ympärilläni on paljon elämää ja ihmisiä. Sosiaalisuus ja ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleminen on ehdottomasti vahvuuksiani.

ajatuksia

Kun puhutaan, että jokaisella ihmisellä on oma tila, jonka yli ei saa astua. Esimerkiksi bussipysäkillä ihmiset seisovat todella kaukana toisistaan, koska eivät halua päästää ketään heidän tilaansa. Minulta tämä puuttuu kokonaan 😀 Tykkään olla ihmisten lähellä ja minua ei ahdista olla esimerkiksi ruuhkabussissa. Rakastan halailua ja läheisyyttä. En pidä siitä jos ei katsota silmiin kun puhutaan toiselle. Omistan erittäin kovan äänen, ja välillä en itsekkään huomaa miten kovaa puhun 😀 Olen aina myöhässä, se on yksi huonoimmista piirteistäni ja kaverini kärsivät tästä usein 😀 Kuulen siitä aina eniten valitusta.. Olen myös semmoinen tuuliviiri, että saatan luvata jotain, mutta unohdan sen, tai sitten saatan buukata itseni liian moneen asiaan päivän aikana, joita en yksinkertaisesti pysty tai kerkeä tekemään.

artikkelikuva

Olen luotettava, ja minulle on helppo puhua ja avautua. Vaikka tykkään puhua hömppä jutuista ja heittää läppää, niin parhaimmat keskustelut ovat niitä diippejä koskien elämän tarkoitusta ja tunne elämää. Sen takia mut oppii oikeasti tuntemaan ne ihmiset, ketä jaksaa jauhaa tälläisista asioista ja menee keskustelussa syvällisemmälle. Aistin tosi herkästi ketkä mun seurassa oikeasti viihtyy ja ketkä ymmärtää mua. Mun parhaat ystävät ovat oikeasti tosi erilaisia luonteeltaan, mutta niitä kaikkia yhdistää just se syvällisyys, ja se että puhutaan avoimesti ihan kaikesta. Vaikka tykkään ihmisten seurasta ja mulla on paljon kavereita, niin harvat pääsee oikeasti mun pään sisälle. Usein ylianalysoin kaikkea, ja siinä vaiheessa tarviin jonkun joka jakaa mun ajatukset mun kanssa. Mutta välillä taas on hyvä, että joku sanoo et nyt Mariela loppu toi miettiminen 😀

Ajatuksia6

Tästä tuli nyt pitkä analyysi itsestäni, mutta toivon että saitte punaisesta langasta kiinni, ja ehkä vähän enemmän opitte tuntemaan mua. Välillä on ihanan terapeuttista kirjottaa tämmöisiä tekstejä 🙂 Ja on hyvä tehdä pientä itsetutkiskelua millainen sitä oikeastaan on. Olen muuten töissä Flowssa nyt viikonloppuna baarin takana, niin tulkaa moikkaamaan jos sinne olette tulossa!

<3:Mariela

Kuvat: Pinja Mitrovitch

 

 

 

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *