Zippy

Oltiin duuniporukalla seikkailupuisto Zippyssa! Oli hurjan kivaa kiipeillä ja tasapainoilla puiden latvoissa. Tietty turvavarusteet päällä ja kypärä päässä, koska ilman niitä radoille ei saa edes mennä. Alkuun saimme myös hyvän perehdytyksen turvalaitteiden yms käytöstä.

Zippyssä on viisi rataa ja ne vaikeutuvat asteittain eli ne kannattaa myös suorittaa aloittaen helpoimmasta (vihreä rata) ja viimeisenä vaikein eli musta rata. Radat olivat yllättävän pitkiä, mikä oli kiva ja toi todellisen seikkailufiiliksen. Itsensä sai kyllä ylittää monta kertaa! Mutta kavereiden tsempit ja painostus auttoivat kyllä 😉 Radallahan edetään siinä järjestyksessä kuin sinne alussa mennään, joten vaikka takaa tulisi nopeampi niin hän ei pääse edellä menevästä ohi. Tällöin ei voi kuin tsempata edellä menevää jatkamaan.

Meillä meni ratojen suorittamiseen noin 2,5 tuntia eli kiipeily kävi kyllä ihan treenistä ja etenkin viimeisen radan vaikeimman tehtävän jälkeen oli kädet kyllä niin hapoilla, että mietin mitä seuraavasta päivästä tulee, mutta hyvinhän nuo palautuivat.

Suosittelen ehdottomasti kaikille oman elämänsä Tarzaneille ja Janeille!

Facebooktwittermail

5 kommenttia “Zippy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *