Legoland

Vietin lapsekkaan viikonlopun Tanskassa, nimittäin Billundin Legolandissa 😀 Ei olisi ehkä itsekseen tullut lähdettyä, mutta kaverin lasten kanssa kesän ykkösmesta!

Tanskan sää on arvaamaton ja ensimmäisen päivän sateli vähän väliä, mutta se ei menoa haitannut. Toisena päivänä puolestaan oli täysi helle ja välillä jopa liian kuuma. No onneksi vaatteita oli mukana vähän joka lähtöön. Reissu oli Matkavekan järjestämä ja kaikki toimi loistavasti: lennot, hotelli, kuljetukset hotellilta Legolandiin ja takaisin. Finnairin lento Tankaan kestää alle 2 tuntia, joten sen jaksaa vilkkaampikin lapsi istua 😉

Legolandin alue on melko iso ja se on jaettu pienempiin Lego aiheisiin osiin kuten Miniland, Duplo Land, Ninjago World, Polar Land, Knights´ Kingdom ja Pirate Land, joten kaikenikäisille lapsille ja aikuisillekin löytyy mielenkiintoista tekemistä ja katseltavaa. Oltiin varauduttu sadepäiviin myös uikkareilla, joten käytiin tsekkaamassa Lalandian vesihuvipuisto. Ihan huikea paikka sekin, jossa mm. Euroopan pisin villivirta.

Jos kesän lomakohde on vielä hakusessa, niin ei muuta kuin Legolandiin!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *