”Kevyt” lounas

Mun duuni on säännöllistä toimistotyötä maanantaista perjantaihin klo 8-16. Syön joka päivä aamupalan, sehän on päivän tärkein ateria! Yleensä se on munakas, jossa on kalkkunasuikaleita, juustoraastetta ja mausteita. Aika protskuvoittoinen siis. Lounaalla käyn myös joka päivä yleensä klo 11-12 välillä. Tää on ehkä sit päivän toiseksi tärkein ateria 🙂 Usein lounas on salaatti jossain lounasravintolassa, missä siihen saa valita täytteet itse.

Kerran työkaverin yllyttämänä kokeilin Jungle Juice Barin smoothieita. Alkuun ajattelin, ettei niillä voi nälkä lähteä, kun ei ole mitään pureskeltavaa, mutta kappas kyllä nälkä lähtee ja pysyy välipalaan asti poissa kuten pitääkin. Pyrin ruokavaliossani siihen, että joka aterialla on proteiinia. Myös se on huomioitu Jungle Juicen tuotteissa. Moneen niistä kuuluu tai voi ottaa lisänä mm. hera- ja/tai hamppuproteiinia. Eli täydellinen (tekisi mieli sanoa kevyt) lounas, vaikkei se nyt niin kevyt olekaan, mutta siinä yhdistyvät tuoreiden kasvisten, marjojen ja hedelmien raikkaus helposti sulavassa vatsaystävällisessä muodossa proteiinia unohtamatta. Hyvistä rasvanlähteistä on myös pidetty huolta. Smoothieissa on usein avokadoa tai niihin voi ottaa lisänä mm. MCT-öljyä. Juomiin lisätään myös jäitä, jotka pitää sen paitsi raikkaana niin myös sen verran kylmänä, ettei smoothieta tule juotua liian nopeasti, mikä myös edesauttaa kylläisyyden tunnetta. Nimimerkillä hotkin, jos voin 😉

Apple 001 (2)Apple 023Apple 003 (4)

Uskon, että etenkin kesällä tulen koostamaan lounaani yhä useammin Jungle Juicen mehuilla ja smoothieilla. Lämpimällä ilmalla näläntunne ei ainakaan itselläni ole niin valtavaa kuin esim. talven kylmyydessä ja pimeydessä, joten kesällä smoothieilla pärjää varsin hyvin eikä lämmintä ruokaa samanlailla kaipaa.

Kokeilkaa ja yllättykää positiivisesti!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *