Joulujuoksu 2017

Osallistuin lauantaina jo toistamiseen Joulujuoksutapahtumaan Töölönlahdella. Joulujuoksu järjestettiin nyt siis neljännen kerran Pelastakaa Lapset ry:n ja Runner´s High:n toimesta. Tapahtumalla kerätään varoja kotimaan hädänalaisten lasten auttamiseksi.

Oli mahtavaa olla taas mukana juoksemassa hyvän asian puolesta! Joulujuoksussa osallistuja saa valita juokseeko 5 km vai 10 km tai vaihtoehtoisesti kävelee 5 km eli osallistuminen ei ainakaan jää kunnosta kiinni. Itse valitsin kympin juoksun. Juoksussa oli ajanotto ja alun perin tarkoituksenani oli lähteä juoksemaan aikaa alle tunti, mutta parin työkaverin kirittämänä aikani meni alle 50min, josta kiitos kuuluu heille! Aikani tänä vuonna oli 49:47.

Osallistuimme Joulujuoksuun työporukalla ja työnantaja maksoi osallistumisen. Porkkanana osallistumisesta työnantajani tarjoaa yhden ylimääräisen vapaapäivän, koska juoksu oli lauantaina. En voisi olla ylpeämpi yrityksestä, jossa työskentelen. Tällaista työhyvinvointia ja kannustusta ehdottomasti lisää!

Maalissa saimme urheilujuomaa sekä mukaan kassillisen erilaisia proteiinipatukoita sekä muuta mukavaa. Osallistumisesta sai myös tänä vuonna pipon, jolle on varmasti käyttöä 🙂

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *