Helsinki City Trail Run

Osallistuin viime lauantaina ensimmäiseen polkujuoksukisaani koskaan! Kyseessä oli siis Helsinki City Trail Run –tapahtuma, jossa oli valittavana matkat 6km, 14km tai 24km. Itse lähdin parin kaverin kanssa 14km matkalle, joka olikin oikein sopiva ensimmäiseksi polkujuoksukisaksi.

Lähtö ja maali olivat Eläintarhan urheilukentällä, josta reitti kulki Keskuspuiston metsäpolkujen ja kallioiden läpi aina Pirkkolaan asti ja kääntyi sieltä takaisin. Puolessavälissä 14km matkaa oli huoltopiste, josta sai vettä, urheilujuomaa, rusinoita ja suolakeksejä. Kerrankin sain oikein ajan kanssa pysähtyä tankkaamaan, koska otin tämän kisan ihan huvin ja urheilun kannalta enkä niinkään aikatavoitteet mielessäni. Toki kisan lopun lähetessä myös kilpailuvietti iski ja lähdinkin ihan tosissani kirmaamaan tavoitteenani alittaa kaksi tuntia. Loppuaikani maalissa olikin 1:54:04 🙂

Tapahtuma oli oikea hyvän mielen kisa, juoksijat tsemppasivat toisiaan ja järjestäjät kannustivat reitin varrella! Tapahtumasta jäi niin hyvä maku, että olen varmasti ensi vuonna taas mukana 🙂