Kuulumisia!

Moi kaikki! Vitsi mikä viikko takana! Ihan älytöntä.. Tuntui niin pitkältä että olisi voinut luulla kuukaudeksi! Pikkujoulut, töitä, töitä, töitä, treenejä, flunssaa ja kai muistin mainita, TÖITÄ!

Viikko sitten perjantai vietimme varmaan vuoden ensimmäisiä pikkujouluja ihan huippu porukalla! Wau, pakko sanoa, että olette upeita kaikki. Oli ihan mieletöntä päästä tutustumaan muihin Fitnet -bloggaajiin.

Kokoonnuimme ensin syömään ja seurustelemaan Ravintola Shanghai Cowboyhin.(Ihan täydellistä ruokaa. Suosittelen!) Ihana Jekku tuli kertomaan meille vähän blogimaailmasta ja brandaamisesta. Oli kiva saada vinkkejä ja ohjeistusta, varsinkin kuin olen aloittelija tässä bloggaamisessa.
Ruoan jälkeen siirryimme yläkerran yökerhoon nauttimaan musiikista! Pikkasen oli jalat kipeänä korkokengillä tanssimisesta! Oli vaan niin hyvää musiikkia että oli pakko tanssia koko ilta.💃 Kaikin puolin ihana ilta. Ei haitannut yhtään mennä töihin seuraavana päivänä muutaman tunnen yöunilla!

image
image
image

Ihanan Jennin kanssa. ❤️😘

image
image

Kiitos vielä Jussi ja Linda pikkujoulujen järkkäämisestä! ❤️

image

Alkuviikko starttasi onneksi rauhallisesti. Muutama päivä pelkkää treeniä, ruokaa, ystäviä ja lepoa. Pakko sanoa, että kunnon lepo oli tarpeen! Olen jo pitkään kärsinyt jatkuvasta väsymyksestä ja se on ollut todella raastavaa henkisesti. Päätin vihdoin hakeutua lääkäriin ja tämän viisaan valkotakkisen mukaan ravinnolla voi olla osa-arpaa asiaan. Välillä kiireen keskellä unohtuu ruokailun säännöllisyyden tärkeys ja välillä itse ruokakin. 😅
Nyt vähän viisaampana osaa jatkossa huolehtia ravinnonsaannista paremmin. Onhan se kuitenkin iso tekijä myös kropan kehityksen kannalta. (Kun saliurheilusta puhutaan ja muutenkin)

Vaikka sain levätä runsaasti, tuntuu etten silti osannut nauttia vapaista kunnolla sillä mielessäni pyöri loppuviikon duunirykelmä… pitkiä työvuoroja peräjälkeen. Kaiken kukkuraksi onnistuin sairastumaan mikä teki työnteosta vielä tukalampaa.

image

Nyt on kiireinen viikko onneksi takana ja parempi sellainen edessä. Flunssakin on vihdoin selätetty! Taas löytyy virtaa treeneihin ja intoa muihin arjen puuhiin. 😊 Paljon kivaa luvassa!

Mukavaa viikkoa kaikille! ❤️😚

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *