Kutsuvieraana Miss Reval finaalissa

Heippa.

Kuten SOME seuraajani ovatkin varmaan huomanneet; piipahdin viime pe-la FitNet naisten kanssa Tallinnan puolella.

Saimme kunnian olla kutsuvieraina upean Kati Kokkosen tuottamassa Miss Reval kauneuskilpailussa. Ihanasta ja sydämmellisestä Katista tehtiin upea artikkeli iltasanomiin, jonka pääset lukemaan tästä.

Matka alkoi aamulla, kun suuntasimme kohti Viking Linen terminaalia katajanokalla. Treffasimme porukalla terminaalin aulassa, josta jatkoimme matkaa laivaan, joka meille oli Viking Line XPRS.


Matkalla ehdimme Jennan ja Pepin kanssa käydä kiertelemässä Fashion Shopissa josta melkein tarttui löytöjä mukaan 🙂 . Sitten suuntasimme tax free myymälään josta nappasin mukaani yhden alkoholittoman kuohuviinin.

Varasin matkalta myös ravintolasta pöydän meille, jotta päsemme heti sujuvasti syömään ennen hotellille saapumista. Pöydän varasin omasta suosikki paikastani nimeltä Olutravintola Põrgu joka sijaitsee Tallinnan vanhassa kaupungissa.

Ruuan jälkeen suuntasimmekin Hilton Park hotelliin, jossa yövyimme sekä Miss Reval finaali järjestettiin. Yövyin ihanan Ritan kanssa samassa huoneessa, joka oli upea kahdeksannen kerroksen huone. Laittauduimme ja suuntasimme kohti finaalia.

Meidän ihana FitNet porukka

Finaali lähetettiin samaan aikaan televisiosta ja kokemuksesta tiedän mitä sellaisen näytöksen tai tapahtuman tuottaminen on. Hatunnosto siis Katille tästä!

Illalla nautimme vielä maittavan dinnerin omalla porukallamme Hilton Park:in ravintolassa, joka oli tunnelmallinen ja hienostunut.

Aamiainen oli samassa tilassa ja harmittaa, että jätin ottamatta kuvan aamiaisen hunajasta. Hunaja oli nimittäin kennona siellä ja oli aivan uskomaton. Aamiainen oli runsas ja tällainen keliaakikko ja raskaus ruokavalioinenkin löysi helposti syötävää ja juotavaa.

 

Hilton Park hotellin sisustus oli kaunis

 

/L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *