LOMALLE LOMPS

Ihanaa pakkasaamua sinne!

Mun intohimo on matkustelu. Nyt oliskin aika taas suunnitella seuraavaa reissua, jonka tulen tekemään mieheni kanssa maaliskuun alkupuolella. Ollaan oltu viimeksi lokakuussa reissussa, joten nyt olisi aika päästä jo edes muutamaksi päiväksi latailemaan akkuja ja tutustumaan johonkin uuteen maahan/kaupunkiin.

 

 

 

Cafe Ursula, Helsinki.

Ollaan nyt mietitty, että halutaanko rantaloma vai ihan vaan muutaman päivän kaupunkiloma. Tällä kertaa meillä on rajallinen aika, jolloinka voidaan lähteä ja kauanko voidaan olla. Joten kohteena pitäisi olla jokin sellainen maa, jonne ei ole kovin pitkä lentoaika. Eli rajoittaa tietenkin myös paljon. Luulen siis,että tällä kertaa mennään ihan vaan kaupunkilomalle.

Mutta minne? Mietittiin Berliiniä, Wieniä, Lontoota… Oletko sä käynyt jossain näissä maista,mitä tykkäsit? Mulle jokainen noista vaihtoehdoista on uusi. En oo käynyt missään noista, mikä on aika ihmeellistä kyllä, koska jonkun verran kuitenkin tulee reissattua.  Viime vuonna piti lähteä Lontooseen, ja sinne oli jo lennotkin ostettu mun ystävän kanssa, mutta se sitten jäi mulla menemättä, koska silloin oli erotilanne päällä. Mutta tänä vuonna aion ehdottomasti käydä Lontoossa, on se sitten nyt maaliskuussa tai vaikka kesällä, mutta jossakin vaiheessa!

Mun mies tykkää suunnitella yleensä matkaa pidempään kun mä taas… Siis mä voisin ihan hyvin vaan päättää, et nyt mennään jonnekin ja ostaa vaan sinä päivänä lennon johonkin. Olli taas haluaa miettiä asioita aina pidempään ja toisaalta se on ihan fiksuakin. Puolensa ja puolensa. Ihmiset jotka tuntee mut, tietää etten aina jaksa ajatella kaikkea ihan loppuun asti 😀 .. Mutta hei, pitäähän elämässä olla myös jännitystä ja extempore-jutut on ihan kivoja joskus! Musta jotenkin tuntuu, että jos alkaa liikaa miettimään vaihtoehtoja ja jaarittelemaan, niin ei tuu lähettyä minnekään. Musta on niin kiva vaan katsoa lentoja, ja jos siellä on joku kiva, niin sit se varataan sille päivälle kun on mahdollisuus lähteä, eikä mietitä sen enempää.

Ajattelin kuitenkin, että nyt ihan vkon sisään olisi päätettävä minne halutaan mennä, ja ostetaan lennot heti. Ihan senkin takia, että ne lennot oikeasti nousee kokoajan, mitä myöhemmin ne varaa. Turha maksaa kaksinkertaista määrää, kun voi sen rahan käyttää sitten johonkin muuhunkin.

Ottaisin kyllä mielelläni suosituksia vastaan, minne kannattaisi nyt maaliskuun alkupuolella mennä. Pääasia meille on päästä viettämään kaksin aikaa ja saada rentoutua. Sitä me tarvitaan.

Pieni irtiotto arjesta tekee niin paljon. Aiemmin sitä ajatteli, että ei ole mitään järkeä lähteä jonnekin muutamaksi päiväksi, mutta oikeasti jos lentomatka on lyhyt ja on vaikka kaksikin kokonaista päivää aikaa olla lomalla, niin kyllä siinä ehtii. Ei määräänsä enempää, mutta jonkun verran kuitenkin.

Tälle vuodelle olisi tarkoitus siis ainakin käydä tuo Lontoo, Berliini, Miami. Noi on kaikki uusia paikkoja mulle, missä en ole käynyt.

Lasten kanssa olisi tarkoitus tehdä myös reissu Puolaan. Siihen on Turusta niin helppo lentää ja edullinen myös isolla perheellä mennä. No, onhan tuossakin reissua sitten jo tälle vuodelle.

 

 

Cafe Ursula, Helsinki

Nyt lähden kiiruhtamaan salille, laittakaa ihmeessä hei mulle vinkkejä noista matkoista joko täällä blogin puolella tai sitten ig:ssa  https://www.instagram.com/lottavalonen__/ .

Instaan tulossa pian myös Arvonta <3

 

Ihanaa päivää.

 

L

 

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *