Lapsiviikonloppu!

Ihanaa alkanutta viikkoa!Kerroin viime postauksessa siitä, kuinka tuntuu että kroppa on aivan poikki ja mieli on mennyt sen mukana eestaas. En oo osannut oikein levätä, enkä antaa aikaa itselleni.

Viimeiset kuukaudet, tai oikeastaan kun miettii, niin viimeinen vuosi on ollut melkoista hullunmyllyä. Ihan hullua, miten sitä ei oikeasti oo tajunnut, että miten kovilla sitä on oikeasti ollut. Miksei sitä osaa vaan pysähtyä ja hellittää hetkeksi?

Tähän vuoteen on jo tullut yksi iso muutos, ja se oli se kun mun pian 11-vuotta täyttävä tyttö muutti isänsä luota takaisin mulle. Se lievitti osaltaan mun stressiä, kun sain tytön vihdoin mun luo asumaan. Mutta se toi myös ison muutoksen meidän arkeen ja tässä ollaan nyt jokainen sopeuduttu siihen. Hyvin on siis mennyt, mutta tuo alkava teini-ikä ei oo tietenkään mikään kovin helppo 😀 Huh, mihinhän sitä tässä joutuukaan? No mutta, oon äärettömän onnellinen kuitenkin siitä, että hän on täällä taas vihdoin meidän kanssa.

Nyt oltiin viikonloppu lasten kanssa mun miesystävän luona Turussa. Mentiin sinne perjantaina jo ajoissa, kun tyttö pääsi koulusta jo klo.12. Vaikka viikonloppu oli täys lapsista ja heidän kanssa touhuamista riitti, niin silti tuntuu, että on saanut kuitenkin levättyä tosi hyvin. Oon ollut oikeasti sen tarpeessa. Olin tarkoituksella nyt ottamatta myös töitä tolle viikonlopulle, koska halusin, että saadaan olla pitkästä aikaa kaikki yhdessä.

Perjatantaina pääsin monen vkon tauon jälkeen myös saunomaan, ihan parasta. Tehtiin vähän pizzaa, leikittiin ja saunottiin kaksin sen jälkeen kun oltiin saatu lapset nukkumaan. Sit kello olikin jo lähemmän 23, ja hetki tv:tä ja sit nukkumaan. Menee ihan hurjan nopeasti päivät nykyään.

Lauantaina heräsin automaattisesti taas 6.30, mutta päätin, että nukun vielä. Taisin 8 pintaan sitten nousta. Mun aamuvirkku rakas poikani sieltä tais jo kömpiä viereen 7 aikaan, mutta onneksi hänkin hetken siinä vieressä vielä malttoi tuhista. Musta on ihanaa jotenkin, että noi lapset tulee vielä viereen. ja siis tietnekin, mun poikahan on vasta 4-vuotias, mutta silti, pelottaa jo se aika, kun hän ei enää haluakaan tulla viereen aamuisin. Vielä kuitenkin saa nauttia tästä, toivottavasti pitkään.

 

 

 

 

Mun miesystävällä on tosiaan omakotitalo, joten lasten kanssa on helppo siinä ihan vaan pihassakin touhuta, ja koska lunta on paljon nyt, niin he viihtyvät siellä paremmin kuin hyvin. Aamupäivä menikin lapsilla siinä ulkona ja itse olin vaan hetken ottamassa raitista ilmaa, jonka jälkeen lähdin valmistamaan meille lounasta. Ei oo muuten mikään pikkujuttu valmistaa 6-hengelle ruokaa 😀 Tai siis joo, eihän siinä mitään, mutta kun me Ollin kanssa syödään hieman eritavalla, niin joutuu näkemään vähän enemmän vaivaa sen ruoan kanssa. Mutta ne on meidän valintoja. Kyllä siinä välillä vähän meinaa kuitenkin naurattaa, kun saa yhden ruoan valmiiksi ja valmistaa toista ja kun se valmistuu niin ensimmäinen on jo kylmää. Koska kuitenkin ruokaillaan kaikki yhdessä samaan aikaan. Mutta olen selviytynyt. 😀

Ruoan jälkeen lapset sai vähän herkkuja, koska oli lauantai tosiaan- se on herkkupäivä! Myös vanhemmilla joskus! Ja nyt oli se viikonloppu kun oltiin kumpikin päätetty, että saadaan syödä. Ja itse olin myös päättänyt etten stressaa ruoan määrästä tai mistään viikonlopun aikana. Syön mitä haluan ja miten paljon haluan. Olen sen ansainnut, niin uskottelin itselleni. Ja se toimi!

 

 

Nukuin muuten päikkäritkin lauantaina, mutta en nyt yhtään muista missä välissä! Koska nukuin myös sunnuntaina.. 😀 Toi on niiiin harvinaista mulla!

No anyway, lauantaina käytiin myös luistelemassa. Tai no, mä en luistellut, koska en edes omista luistimia! Vitsi että harmitti. Kaikki muut luisteli, no mä sitten autoin noita pienimpiä, kun he vielä harjoittelee kovasti. Mutta ajattelin että tällä vkolla hommaan itselleni luistimet! En edes muista koska olisin viimeksi jäällä ollut.. Ehkä ylä-asteella? Pysynköhän pystyssä edes enää? Huh, kerron sitten, kun olen käynyt. Ehkä laitan myös todistusaineistoa tänne blogin puolelle sitten siitä tapahtumasta!

Luistelusta kun päästiin takaisin Ollin luo, niin lapset jäi vielä hetkeksi ulos. JA mä luonnollisesti aloin valmistamaan meille päivällistä. Teen mielelläni ruokaa, ja koska palelen tosi helposti (ihan sama kuinka paljon on päällä) niin jätän mieluusti Ollille enemmän sitä ulkona-oloa lasten kanssa. Musta se menee ihan kivasti niin. Kumpikin hoitaa ”oman osansa”. Meillä jotenkin muutenkin tuntuu toimivan kaikki tosi tasapuolisesti. Kumpikin huomioi toisiaan aikalailla saman verran ja kaikki on luontevaa. Mun ei oo tarvinnut vielä kertaakaan ajatella, että joutuisin itse tekemään enemmän asioita kuin toinen, silloin kun ollaan siis yhdessä.

Sunnuntaina en tainnut tehdä juuri mitään, otin kyllä niin rennosti että huh huh! Ulkona olin hetken ja hei imuroin, mutta siinä se sitten olikin. Olli oli lasten kanssa aamupäivällä ulkona, ja mä nukuin jo aamupäivällä päikkärit. Reilu tunnin. Olin ihan super-väsynyt. Muutenkin vaan makoilin lähinnä kokopäivän. Illalla oltiin kyllä hetki ulkona ja sit käytiin saunassa, ja arvatkaa mitä! Kävin saunasta kaks kertaa hangessa! Minä! Joka aina palelee ja pelkää tota kylmyyttä 😀 JEP! Ja vitsi se teki hyvää! Ollaan puhuttu jo hetken aikaa, että mentäisiin avantoon joku viikonloppu, pitäisköhän toteuttaa tulevana viikonloppuna? -Ehkä.

Sunnuntai-ilta menikin sitten syödessä ja katsoessa leffaa. Kaikenkaikkiaan siis todella onnistunut ja rentouttava viikonloppu.

 

Lunta tulikin sitten taas oikein mukavasti tosiaan viikonloppuna. Meidän piti tulla Turusta pois eilen, mutta sitä lunta tuli niin paljon, että en uskaltanut illalla enää lähteä ajamaan lasten kanssa, kun en tiennyt missä kunnossa tiet olis ollut. Tultiin sitten tänään aamulla vasta niin, että isompi ehti kouluun ja pienempi meni sitten päiväkotiin.

Sellainen viikonloppu täällä.

 

Kyselin viime postauksessa vinkkejä hyvään valmentajaan pk-seudulla. Muutama laittoikin ig:ssa mulle suosituksia, kiitos niistä. Yksi tapaaminen on tulossa ainakin. Siitä lisää 😉

 

Ja hei! Nyt kannattaa ottaa mun ig-tili seurantaan, siellä on pian tulossa arvontaa! https://www.instagram.com/lottavalonen__/

 

<3: Lotta

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *