Pressipäivillä tsekkaamassa syksyn trendit

Nyt on pakko myöntää blogi jäänyt hetkeksi päivittämättä ! 😛 On ollut todella hektistä, paljon uusia työkuvioita ja muitakin projekteja kokoajan going on. Kerron heti niistä lisää, kun hommat vähän vielä varmistuu <3

Pari viikkoa takaperin olin käymässä pressipäivillä Marsaanassa ja tämä postaus on sekä miesten, että naisten henkilökohtaiset lempparit tulevalle syksylle <3

Lyhensin kahteen kategoriaan, mun mielestä the key factors eli takit ja kengät <3

Takit:

Men,

image
Miehille GANTilta oli mukavasti ”vanhaa” super trendikästä takkia tämä ja…
image
tämä !!! Ihana samettitakki, tekis mieli käpertyä tuommoisen kainaloon takkatulen ääreen jo! Okei ehkä odotan kesän ensin, mut sit syksyn muoti, amen.
image
Loistava klassinen upea yksinkertainen nahkatakki kivoilla karvakauluksilla, trendy !!!

 

Naisille,

Heti kolme ensimmäistä GANT

image
Tää oli ihan huikea ihana materiaali vähän kiiltävä pinta, mutta näytti nahkatakilta ! Älyttömän magee ehdottomasti yksi parhaista !
image
Tämä jakku oli niin ihana, pitkät koristeet kauluksista takin helman alapuolelle olivat niin tyylikkäät ja jakussa oli asennetta!
image
Hauska villakangastakki joka oli toiselta puolelta tummansininen ja selässä olikin yllätys punainen ja beige 🙂
image
Tämän tyylinen takki minulta puuttuu… Oli tosi kiva by Ilse Jacobsen
image
bää 🙂
image
GANTilta myöskin tämä, hihoissa oli kuitenkin alla ihoa vasten kangassuikaleet. Joo karva voi hieman nukkaantua tai mennä takkuun, mutta toivottavasti kangaspalat eivät näy käyttäessä hih… näyttäisi kun olis lampaalta ajettu selän päälle kaljukohta !
Tämä jakku GANTilta (taas, vitsit niil oli ihana mallisto!!!) on ihan super siisti !!!!!!!! Pakko saada
Tämä jakku GANTilta (taas, vitsit niil oli ihana mallisto!!!) on ihan super siisti !!!!!!!! Pakko saada

 

Kengät:

 

image image

Kukapa nainen ei kengistä tykkäisi. No nyt nämä Prime Bootsin ihanuudet vei kyl mun sydämen mukanaan. Mukavan rockahtava meininki ja tosi särmä, mut niin naisellisia kenkiä silti. LOVE IT!

image
Lisää Prime Bootsia
image
Tommy Hilfiger
image
Eccolta oli oikeasti tosi upeat ja istuvat kengät kiiltävää käärmeennahkakuosista mustaa nahkaa
image
Metallitennarit, ne jatkuu syksyyn hopea muuttuu kullaksi ja pronssiksi.
pakko laittaa vielä erikoisin löytö, freddyn housut muuttuvat ratsastushousuiksi :P Oli tosi jäykkää (=kestävää?) kangasta :D eipähän pitäisi enää valituksia tulla huonosta laadusta, kun on tuollaista avaruuskangasta.. tirsk :)
pakko laittaa vielä erikoisin löytö, freddyn housut muuttuvat ratsastushousuiksi 😛 Oli tosi jäykkää (=kestävää?) kangasta 😀 Olenkin kuullut, että housut eivät ole hirveän kestäviä laadultaan, no ehkä nyt kestää paremmin tämä uusi avaruuskangas…. tirsk 🙂

Sen pituinen se ja amen <3 🙂

 

Tässä vielä omaa asua olin päättänyt säväyttää ja pitää luonnollisen tukkani uuden ihanan mekkoni kanssa. Tukka keräsi kyllä katseita, ja kaikennäköistä muutakin, sinne pystyy piilottamaan vaikka ja mitä 😀 hah.. Nyt riittääkin sitten hetkeksi, 4 päivää jaksoin pitää, kunnes alkoi kyllästyttää ja hermot meinas mennä joka sekunti. Toi tukka meinaan menee takkuun aika helposti ja se kasvaa aina päivän aikana…. niin LEVEYTTÄ :’D

image

image
Mekko: Maje

Laukku: Louis Vuitton

Kengät: HM

 

with love, katie

.

image

Päivitys toteutettu yhteistyössä Marsaana Communication kanssa

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Pressipäivillä tsekkaamassa syksyn trendit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *