Tulenko kesäkuntoon?

Tässä lukiessani ystävien ja tuttujen blogeja, jossa kertovat osallistuvansa viikonloppuna pidettävään Fitness Classic kisoihin. Ovat todella hyvässä kunnossa, suorastaan ihailen heitä että pystyvät tekemään sen. Oma unelmani joku päivä.

Mietin kesää ja omaa kuntoani tänään, olen taistellut pari kuukautta salilla käymisen ja aerobisen kanssa. Talvi ja työni on ollut raskasta,  vienyt paljon energiaa ja siitä syystä olen jopa lihonut mielestäni. Vaikka vaaka sitä ei näytä kuin 1-3kg. Tietysti tiiän että olen pehmentynyt, voima salilla on vähentynyt, mutta aerobinen ulkona onnistuu paremmin, jopa paremmin kuin viime kesänä. Noin pari kuukautta olisi vielä aikaa kesään ja bikineihin. Mietin tässä, olenko jo myöhässä aloittaa kesäkuntoon 2016?

Itselläni ongelmana, etten ole ikinä pystynyt käyttämään shortseja kesällä, tavoitteena olisi saada shortsit kesäksi jalkaan. Alakroppa on ongelmallisin alue josta lähtee vikana rasva, kaipaisi hirveesti aerobista harjoittelua salilla/ulkona. Onneksi parempi kesä, ihana työ ja motivaatio korkeella. Tavoittelen urheillullista ja kiinteää kroppaa kesäksi, yritän onnistua!

korkeavyötäröiset shortsit
Kuva pinterest

Tavoitteellista urheilua olen toki jo harrastanut salin merkeissä parivuotta, mutta talvet ovat vaikeita vielä. Maanantaina alkoi pieni ruokavalion muutos, herkut ja alkoholi jäävät pois. Aerobisen määrä tuplaantui ja kesäkuntoon 2016 on alkanut 😀

Eilen vedin 7km lenkin, päälle ylämäki harjoittelut. Aurinko paistoi ja mahtava olo tuli urheilu suorituksen jälkeen. 2014 kesän alussa aloin laihduttamaan lenkkeilyllä ja ylämäki harjoitteluilla, niin kyllä läski paloi tuolloin!

Aurinkoinen viikko on ollut ja toivotan oikein ihania juoksulenkkejä niitä rakastaville <3

Ps. Red Bull 400 tapahtumaan osallistutaan tänävuonna 😉

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *