Miks paino ei liiku?

Hei kaikille!

img_20170206_230919_258

 

Lupailin kertoa miten kropparemontti etenee, josta kerroinkin edellisessä kirjoituksessani. Monellahan on ongelmana lähteä sinne salille ja jatkaa omaa remonttiansa, on se sit laihduttaminen tai puhtaasti syöminen. Itselläni salille lähteminen ei ole ongelma. Mutta syöminen on ollut aina ongelma. Herkkulakossa olen koko tammikuusta tähän päivään, herkkuja en ole syönyt. Ihme ja kumma ei ole ollut ongelma. Herkkupäivä on kyllä tulossa, mutta en vielä tiedä milloin, sen saan tietää lähiaikoina. Sekin varmasti kyllä maltilla vedetään 😀

Ongelma on ollut se etten muistan syödä kaikkia lämpimiä ruokia ja välipaloja. Teen paljon töitä ja välillä ei vaan muista syödä (todella p”’ska selitys mielestäni). Onneksi ollaa menossa parempaan päin, ensimmäiset pariviikkoa oli kyllä taistelemista syömisen kanssa. Nyt ajan kanssa siihenkin on tottunut ja kroppa osaa jo kertoakin, että pitäisi syödä kun tulee nälän tunne 3h välein.

Elikkä jos joku taistelee tälläisten ongelmien kanssa, niin voin kyllä samaistua tähän ja sanoa että jos jaksat sen parikolme viikkoa syödä ja käydä sielä salilla, niin kyllä se helpottaa sitten ja alkaa tulla rutiiniksi.

img_20170206_230907_346

 

Painon kanssakin on ollut taistelemista, vaakaahan en haluaisi katsoa mutta painoni ei sen -4kg jälkeen liikkunut 2 viikkoon. Viime viikolla alkoi hiit-treenit ja enemmän aerobista ja samantein -1kg taas lähtenyt. Viikossa teen noin 3-4 aerobista josta osa koostuu ohjatusta sisäpyöräilystä ja osa oma tekemistä Hiit-treeneistä. Huomenna olisi vielä mittaukset ja katsotaan paljon on lähtenyt esim senttejä vyötäröstä 🙂

Salitreenejä on noin 4 krt viikossa ja olen ollut super tyytyväinen tähän ohjelmaan! Vaikka vaaka ei välillä niitä muutoksia näytä, mutta sen tiiän että niitä on tullut. Peili näyttää sen totuuden ja hyvä olo, tästä sitä vain jatketaan!!!

img_20170206_230843_850

Ihanaa viikkoa kaikille<3

IG: Jennaitaranta

SC: Jennasusannea

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *