Lyhyet… pitkät..?

Hiukset ovat olleet minulle aina tosi iso juttu… koko ikäni minulla on ollut melkeinpä peppuun saakka ihanan pitkät hiukset. Päätin noin puolisen vuotta sitten leikata hiukset pitkään polkka malliin. Niitä kehuttiin paljon jopa. Itse viihdyin letissäni reilun viikon. Päätin jokusen aika sitten, että kasvatan hiukseni takaisin ja hankkisin pidennykset kasvatus prosessin ajaksi. Ikinä en ole omistanut ku vain clip on- klipsi pidennykset ja ne eivät istuneet nykyiseen hiusmalliini. Päätin tilata Dream Hairista pitkän pohdinnan jälkeen teippipidennykset. Heillä on helpot sivut ja helppo tilata jopa näin aloittelijana 😀

Tilasin 60cm, 50cm ja 40cm pituisia pidennnyksiä 9 pakettia, eli 90 teippi osiota! Mutta vain siksi että omistan todella paksut hiukset. Dream  Hairin sivustolla neuvotaan ottamaan 4 pakettia (koko pään pidennyksiin) joka varmasti sopii normaali hiuksille! Valitettavasti itselleni 4 pakettia ei riittänyt ja jouduttiin tilaamaan lisää, mutta hätä ei ollut moinen ja sain loppujen lopuksi hiukset päähän kahen kampaajareissun jälkeen! Hiusten värit olivat 1, 1B ja 2. hiukseni ovat niin moni väriset, niin saatiin vähän sävytettyä eri väreillä!

image2-3

image3-2

Ihana ystäväni omistaa vantaalla kampaamon nimeltä Pähkinä-Hius, Ystäväni Sini suostui laittamaan tiukista aikatauluista huolimatta hiukset päähäni, onnistui erinomaisesti. Pelkästään tietysti hiuksia ei vain läntätä sinne päähän, vaan joudutaan katsomaan kulma miten laitetaan se teippi sinne. Teippien jälkeen vielä latvat leikataan ja ohennetaan pidennyksiin häipyviksi.

image3-3

image1-4

image2

Kuvassa näyttää aika mustilta, mutta valoa vasten ihanaa elävyyttä on värien ansiosta tullut 🙂

image1

image3
Kiitos pähkinä-hius ja Sini, nyt on ihanan pitkät ja paksut hiukset päässä! <3

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *