Blogaajat yhdessä!

Viikonloppu on ollut kaikinpuolin ihana! Aurinko paistaa ja tutustuin miljoonaan upeaan persoonaan lauantaisissa Fitnetin Workshop & Meeting illassa. päivään sisälty promokuvaukset, blogi ja mediakoulutuksen! Linda Manuella ja Jussi Ridanpää, kaikki kunnia ja kumarrus teille ku saitte aikaan mahtavan illan! Blogaamisesta ja sen kiemuroista, meille puhumaan tuli  kaikki tietävä Natalia Tolmatsova. Pää on mennyt jo ihan pyörälle, niin monista asioista, mutta myös jäätävän motivaatiopiikin saanut blogaamisen suhteen.

fitnet jenna

petri mast
Petri Mast kuvasi meidän tulevat uudet promokuvat!

Koko päivä menikin Helsingissä, illalla suunnattiin ravintola Brondaan jossa meille tarjottiin upea 7 ruokalajin menu! Suosittelen että menkää kokeilemaan, saatiin todella testata omia maku nystyröitämme ja nauttia ruuasta! kaikenkaikkiaan pelkkään ruokailuun tarjoilija kertoi 3 tuntia, en edes katsonut kelloa, mutta klo 20 paikalla oltiin ja klo 00.00 lähdettiin. Hyvässä seurassa se aikakin menee hurahtaen ja vielä iltaa viettämään lähdettiin Clup Capitaliin.

brondan ruokalajit

Simpukat olivat ensimmäinen alkuruokalaji. Maustettu todella hyvin, eurooppalainen maku. Ei liian maustettu. kokemuksena taiteilla ruoka kokonaisena pienisuisen suuhun on mielenkiintoinen 😀

jenna itäranta bronda

Pieniä hodareita joissa mausteinen makkara ja tuore sämpylä. Olisin nälkäisena voinut ahmia näitä ainakin tusinan!

jenna itäranta ravintola bronda

Lohesta ja kaikesta muustakin rakennettu kakun näköinen ruoka-annos taivas, ihan lemppari. Ehdottomasti menen uudestaan käymään ja kokeilemaan Brondan muuta valikoimaa kesän aikana!

fitnet Jenna Itäranta

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *