Raportti Fitness Exposta 2016

Tänä vuonna Lahden Nordic Fitness Expo kului osaltani leppoisasti töissä. Saavuin Lahteen jo perjantaina ja autoin ystävääni messuosaston pystytyksessä. Messufiilis nousi heti kattoon, kun pystytyksen lomasta huomasin Expon päälavan! Pian sadat urheilijat tulevat esittelemään huippuunsa hiottua fysiikkaa tuolla samalla lavalla! Sinne huipentuu monilla vuosien työ, jota oman kropan eteen on tehty!

jeminahietanen
Ripset&Kynnet: Paljetti; Rusketus: Moroccan Tan; Huppari: Six Deuce Meikki: Mary Kay Marjukka

 

NFE

 

Tämän vuoden NFE:stä minulle syvimmin painui mieleen lauantai illan Nordic Pro, jossa miteltiin mestaruuksista naisten Bikinissä ja miesten kehonrakennuksessa. Tunnelma oli aivan katossa! Ja siinä hetkessä päätin: Aion antaa kaikkeni, jotta vielä joskus olen tuolla samalla lavalla edustamassa Suomea Pro-kilpailijana.

NFE 2016
Nordic Pro Bikini 2016

 

NFE 2016
Nordic Pro Bikini 2016

 

NFE 2016
Nordic Pro Bikini voittaja Margret Grarr.

 

NFE 2016
Nordic Pro Bikini top 5

 

Nordic Prossa miteltiin myös kehonrakennuksen titteleistä. Yleisön kannalta erittäin vihhdyttävää oli finalistien hyppääminen yleisön joukkoon poseeraamaan viimeisessä Posedownissa!

 

NFE 2016
Nordic Pro Bodybuilding

 

NFE 2016
Posedown katsomossa.

 

Tapasin messuilla paljo hienoja urheilijoita, joiden kanssa sain vaihtaa ajatuksia. Yksi heistä oli Luke Debono. Muutamaa viikkoa aiemmin hän oli voittanut Overallin Arnold Classic Europessa ja nyt voitti Overallin myös NFEn yhteydessä pidetyssä Ben Weider Legacy Cupissa! Very impressive! Luke oli vasta 22-vuotias, mutta oli saavuttanut jo paljon! Lisäksi hän oli erittäin nöyrä ja todellinen jalat maassa -tyyppi. Impressive, again!

NFE 2016
Luke Debono – Arnold Classic Europe Overall voittaja sekä Ben Weider Legacy Cup Overall voittaja! Mun kynnet ja ripset: Paljetti sekä rusketus: Moroccan Tan.

 

Upea expo viikonloppu takana! Ensi vuonna toivon rokkaavani lavalla toivottavasti menestyksekkäästi.

 

jempunallekirjoitus

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *