Maajoukkuejalkapalloilijasta fitnessurheilijaksi osa 1

Lapsuuteni ja nuoruuteni olin monipuolisesti urheilullinen. Päälajini oli jalkapallo, josta parhaiten mieleen ovat jääneet turnaukset ulkomailla.

 

image7
Piteå-turnaus Ruotsissa. Olen 11-vuotias.

 

image8
Pelasin pienestä asti aina numerolla, joka liittyi jollainlailla onnennumerooni neljä. #4

 

Yläasteikäisenä osallistuin lähes kaikkiin koulujen välillä järjestettyihin turnauksiin lajista riippumatta; oli jalkapalloa, salibandya, lentopalloa, maastojuoksua. Pohjan monipuoliseen lajien osaamiseen olen varmasti saanut jalkapallosta, sillä joukkuelajit ovat lopulta taktiikaltaan hyvin samanlaisia.

 

 

 

image2
Jalkapallon Pohjola Cupin voitto 2005. Minä kuvassa toinen oikealta.

 

image9
Maastojuoksukisat yläasteikäisenä. Minä kuvassa etualalla.

 

Hyvin pelattujen turnausten jälkeen pääsin ensimmäiselle maajoukkueleirilleni vuonna 2004 vain 15-vuotiaana. Maajoukkueessa pelaaminen on ollut yksi urani kohokohdista ja merkki siitä, että kova työ palkitaan aina!

image3
Ensimmäisiä turnauksiani maajoukkueessa. Olen 15-vuotias.

 

 

image6
Sain kunnian olla muutamassa pelissä myös maajoukkueen kapteeni. Kuvassa olen 17-vuotias.

 

Se lapsuudesta ja nuoruudestani sekä jalkapalloilijan ”urastani”. Toivottavasti aukesi hieman, millainen olen sekä millainen on taustani. Jalkapallouran hiipuminen toi eteen uusia haasteita, joista kuulette seuraavassa postauksessa. Millainen on sinun taustasi urheilun parissa? Onko kipinä urheiluun syttynyt vasta? Haluan kuulla myös teidän tarinoitanne!

jempunallekirjoitus

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *