Fitness Classic 2017: Kisaviikonloppu, rekisteröinti

Pahoittelut blogi hiljaisuudesta kisojen jälkeen! Sain someähkyn enkä ole ehtinyt/ pystynyt kirjoittamaan tänne aikaisemmin, mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Tulossa siis raporttia kisaviikonlopusta (Fitness Classic 2017), joka ei mennyt IHAN suunnitelmien mukaan….

 

Kisaviikonloppu alkoi perjantaina, kun auto starttasi Tampereelta klo 12:00 kohti Helsinkiä.

Helsingissä ensimmäisenä Leena otti ensimmäisen kerroksen suihkurusketusta ja minä pääsin valmentajan tsekkiin. Yhdessä olimme sitä mieltä, että ketoosilla jatkettaisiin vielä lauantaihin asti ja silloin tsekattaisiin kunto uudelleen.

Tämän jälkeen lähdimme tsekkaan Katajanokan kämppää, jossa viettäisimme kisaviikonlopun. Kämpän oli vuokrannut sponsorimme TLX Apparel and Nutrition omien urheilijoidensa käyttöön ja oli mahtavaa olla muiden kisaajien kanssa samassa kämpässä ja luoda ME -henkeä.

Pienen kämpillä jumituksen jälkeen pääsimme viimein klo 17.00 lähtemään kohti Kulttuuritaloa ja rekisteröintiä.

 

(vas.) Leena, minä ja Krista <3 Kuva: Bodymag

 

Leenalla oli rekisteröinnin jälkeen valmentajan tsekki ja lopulta pääsimme kämpille takaisin vasta yhdeksän jälkeen illalla.

Vähän tankkausta ja unta palloon. Seuraavana päivänä mulla olisi vapaapäivä ja Leenalla kisat junioreissa! Kaikki ei mennyt kuitenkaan ihan kuin Strömsöössä….

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *