Fitness Classic 2017: Kisaviikonloppu, katastrofi-lauantai

Heräsimme aikaisin lauantai aamuna hyvissä tunnelmissa TLXn kämpältä. Leenalla olisi tänään kisat juniorisarjassa ja mulla ohjelmassa lähinnä syömistä ja kisojen katselua. Joten rento päivä odotettavissa, kuinkas sitten kävikään….

Autoin Leenaa aamulla meikissä ja hiusten laitossa, sekä kävimme keskustassa viimeistelemässä viimeisen kerroksen suihkurusketusta Leenalle. Myös minulle laitettiin ensimmäinen kerros kisaväriä sunnuntain kisoja varten. Suihkuruskettajalla oli monen vuoden pitkä kokemus kisaväreistä ja luotimme hänen ammattitaitoonsa. Kuivatellessani rusketuksen jälkeen katsoin itselläni värin näyttävän hieman vihertävältä ja mainitsin asiasta ruskettajalle, joka kertoi värin olevan aluksi vihreä, mutta värin tummenevan syvän ruskeaksi, kun se pääsee imeytymään ihohuokosiin. Luotin tähän ja lähdimme Leenan kanssa hyvillä mielin vielä kämpän kautta kisapaikkaa kohti.

 

Leena valmiina kisalavalle! <3

 

Odotin innoissani kisojen seuraamista, sillä rakastan myös olla bikinifitness katsomossa! Mielenkiintoisia sarjoja oli luvassa mm. bikinifitness juniorit ja beginnersit, joita odotin innolla. Myös body-sarjat kiinnostivat minua. Kun viimeistelin Leenaa takahuoneessa, alkoi pieni epäilys hiipiä puserooni. Katsoin Leenan väriä ja katsoin muiden tyttöjen väriä, ja Leenan väri todellakin vihersi hiukan. Aikaa ei kuitenkaan ollut tehdä asialle mitään, sillä sarjat olivat jo käynnissä. Siirryin katsomoon ja toivoin vain ettei kukaan huomasi pientä sävy eroa.

 

Rentoutumista sarjojen välillä, jotta neste ei kertyisi jalkoihin.

 

Leenan sarjan vuoro tuli. Kun näin Leenan ensi  kertaa lavalla, olin pudota tuoliltani. Leena oli VIHREÄ!!!!!!!! Aivan täysin totaalisen VIHREÄ!!!!! Paniikki iski!!!!!!! Mitä helv?!?! Miten tämä oli mahdollista? Raotin omaa takkiani ja katsoin omaa väriäni. Minulla oli sama vihreä väri päällä ja kisat seuraavana päivänä! Kirosin suihkuruskettajan alimpaan helvettiin ja ajattelin, että sinne ei enää takaisin mennä! Nyt oli korjattava tilanne! Odottelin tuloksia finaaliin pääsijöistä ja tiesin, että tilanne on 50-50. Leena loisti lavalla, kuin stara ja kisadebyytti meni enemmän kuin hyvin esiintymisen puolesta, mutta se %#&%# VÄRI. Tieto tuli. Leena ei finaalissa. Pakkasin huoltaja ystävämme kanssa tyrmistyneen Leenan tavarat ja istuimme jo autossa ennen kuin Leena ehti sanoa mitään.

 

Niin kuin kuvasta näkyy väri oli AIVAN vihreä….

 

Autossa kerroin Leenalle, mikä meni vikaan ja pettymys oli tietenkin valtava! Kisadebyytti ja tällainen katastrofi! :/ Kiersimme autolla ympäri Vantaata, Espoota ja lopulta Helsinkiä metsästämässä Jantana-kisaväriä. Olin jo aivan loppu ja väriä vaan ei meinannut löytyä millään. Mulla iski aivan sairas stressi ja olin varma, että mun jalat olisivat aivan nesteiset seuraavana päivänä kisoissa! Saatiin lopulta Leenan kanssa ostettua Jantanat ja oltiin jo päätetty korjata väri itse, mutta soitto suihkuruskettajalle sai meidät muttamaan mieltämme. Hän vannoi ettei päästäisi meitä lähtemään ennen kuin väri olisi korjattu ja hän tekisi sen samana iltana! Kello oli tässä vaiheessa jo paljon enkä ollut ehtinyt lepäämään koko päivänä saakelin värifiaskon takia!

Väri oli kuitenkin hoidettava! Nopea suihku ja takaisin suihkurusketukseen sekä nopee kuntotsekki valmentajan kanssa ja viimeiset ohjeet. Kello oli jo yhdeksän, kun vidoin pääsimme uuvuttavan päivän jälkeen takaisin TLXn kämpille. En ollut nähnyt Leenan sarjan lisäksi yhtäkään muuta sarjaa ja kaikki ärsytti!

Tästä oli kuitenkin päästävä yli ja aloin siirtää keskittymistäni jo seuraavaan päivään. TLXn porukalla istuimme hetken iltaa ja lopulta kuivattelu viinien ja stressin purkautumisen jälkeen menin lopulta hyvillä mielin nukkumaan. Ja toivoin, että huomenna olisi parempi päivä!

 

P.S. Myöhemmin tuloksista näin, että Leena sijoittui junioreissa lopulta seitsemänneksi

vain yhden sijan päähän finaalipaikasta! Kunnioitettava suoritus kisadebyytissä ja VIHREÄLLÄ kisavärillä!!!!! 😀

Aikaisemman blogin kisaviikonlopun alusta löydät täältä:

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Fitness Classic 2017: Kisaviikonloppu, katastrofi-lauantai

 • Avatar
  23.9.2018 klo 09:42
  Kestolinkki

  Moi!

  Mikä väripalvelu oli kyseessä? Itseäni askarruttaa syksyn värin onnistuminen ja se, että kuka tämän vihreän värin on tehnyt.

  Hanna

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *