Syksyn uudet tuulet – Miss fitness Finland finaalipaikka

 

”Mitäääh?” -kiljahdus oli ensimmäinen reaktio, kun kuulin päässeeni Miss Fitness Finland kilpailun finaaliin. Tämä huikea ja varmasti ikimuistoinen mahdollisuus sopii syksyyni ja tämänhetkiseen elämääni kuin nenä päähän. Kaikinpuolin kesä ja alkanut syksy ovat olleet leppoisia, joten tämä kilpailu on varmasti täydellinen haaste ja itsensä voittamisen paikka.

Haluan jakaa tämän syksyn aikana miss fitness finland- kilpailun tapahtumia, treenejä, ruokia, kuvauksia ja tunteita teille lukijoille. Pääsette siis kirjaimellisesti kurkistamaan missi- ja fitnessmaailman kulisseihin.

Finalisteina on huikeita, hyvin erilaisia mimmejä ympäri Suomea.  Kaikkia kuitenkin yhdistää positiivinen elämänasenne, iloinen ja ulospäinsuuntautunut persoona, sekä suuri intohimo treenaamiseen ja hyvinvointiin. Meistä kymmenestä finalistista pitää huolta kokenut missimamma Sunneva Kantola, sekä fitness valmennuksen huippu Nora Vuorio. Koko tiimi koostuu mahtavista persoonista ja huikeasta osaamisesta. Meidät stailaa ja kampaa Teuvo Loman, meikit loihtii Jere Sivonen, show- ja tanssikoreografiat luo Mimosa Isomäki ja kiertuekuvaajana toimii, aina yhtä taitava Petri Mast.

 

 

Ensimmäiset treenini Noran kanssa nosti treenimotivaationi ja asenteeni taas täysin uudelle tasolle. Pitkään salilla treenanneena, sitä kuvittelee osaavansa puristaa joka kerta itsestään 100%, mutta *pyh*, nyt tiedän miten paljon kovempaan sitä pystynkään.

 

 

Noran minulle suunnittelema uusi treeniohjelma ja ruokavalio tuovat myös ihan uutta puhtia tämän syksyn treeneihin. Ohjelma on niin ihanan monipuolinen, haasteellinen ja tehokas, että lepopäivien pitäminen tuottaa tällä hetkellä ongelmia. Ruokavalio poikkeaa myös mukavasti totutusta, joten kahden kuukauden hullu puristus ei varmasti tuota ongelmia.

Ja arvatkaapa mitä… Teidän lukijoidenkin on mahdollista päästä toteuttamaan tätä huippua treeniohjelmaa. Eli jos haluat haastaa itsesi tänä syksynä ja treenata kuin miss fitness finland finalisti, niin kannattaa tarttua mahdollisuuteen. Ohjelma sisältää 4-jakoisen saliohjelman + aerobiselle, sekä porras- ja mäkitreenille ohjeistukset. Lupaan että tätä treeniä noudattamalla saat huikeita tuloksia.

Miss Fitness Finland Challenge – treeniohjelman saat NYT hintaan 69€ ottamalla yhteyttä Noraan; nora@teamnora.fi

Syksyn aikana minulla on myös hieno mahdollisuus tarjota lukijoilleni monenlaisia tarjouskoodeja erilaisiin hyvinvoinnin, treenaamisen ja kauneuden kauppoihin. Näistä lisää seuraavissa postauksissa.

Eli tervetuloa minun matkalle mukaan kohti Nordic Fitness Expon lavaa.  Aion nauttia joka hetkestä ja lupaan pitää teidät ihanat lukjiat ajan tasalla tapahtumista.

Yleisöäänestys on auennut, käyppä siis antamassa äänesi suosikillesi tästä linkistä:

https://choicely.com/contest/7a7b90f8-84c7-11e7-a452-a9f8b94782fe/grid

 

<3: Eve

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *