Kuka Eve ja mikä Fit Fab Fun?

”Blogia en ainakaan koskaan ala kirjoittamaan.” Näin totesin hyvinkin painokkaasti vielä kuukausi sitten. No…Tässä sitä ollaan ensimmäistä postausta rustaamassa.

Eveliina on siis nimeni, useimmin Eveksi kutsutaan. Olen iloinen, ällö positiivinen, Turkulainen neitonen, tois pualt jokkee. Rakkaimmat kuvailevat minua mm. perfektionistiksi, herkäksi, vähän hulluksi ja ihan mahdottomaksi. Pikku Myy on lempinimistäni ehkä osuvin.

Ystävät ja perhe on minulle kaikki kaikessa. Heidän avullaan olen selvinnyt lähes naarmuitta mitä erikoisimmista tapahtumista ja päähänpistoista. Toisaalta nämä samat ystävät yhtälailla yllyttävät minut kaikenlaisiin suuriin ja pieniin hullutuksiin, kuten nyt vaikka tähän blogin kirjoittamiseen.

Olen hyvin helposti asioista innostuva, joten tämäkään ei siis vaatinut suurta työtä suostutella minut vastaamaan blogin kirjoittamispyyntöön myöntävästi.

Suurimmat intohimoni, joista tulen blogissanikin kirjoittamaan kiteytyvät täydellisesti Fit, Fab, Fun sanoihin.

Fit – Olen melkoinen energiapakkaus, jota ei helpolla pysäytetä. Rakastan treenaamista kaikissa sen muodoissa, sekä kaikkea mitä sisältyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Toivon pystyväni tartuttamaan energiaa ja motivaatiota lukijoidenikin sporttailuihin positiivisella asenteellani.

 

Fab – Olen kosmetologi ja ammattimeikkaaja, näitä töitä teen niin työntekijänä kuin yrittäjänäkin. Opiskelen myös kosmetiikan kemiaa, lakia ja markkinointia ammattikorkeakoulussa. Aion tulevissa postauksissani kirjoittaa kosmetiikasta ja kauneudenhoidosta nimenomaan ammattilaisen silmin. Vien lukijat teksteissäni esimerkiksi ammattimeikkaajan työpäivään valokuvausstudiolle tai laboratorioon valmistamaan vaikka meikkivoidetta. Käytän paljon aikaani omaan kauneudenhoitoon ja aionkin paljastaa parhaimpia vinkkejäni, sekä oman kauneudenhoitoni kulmakiviä.

 

Fun – Harkitsevaisuudesta ja perfektionistin piirteistä huolimatta olen melko lahjakas koheltaja, joten tulen varmasti jakamaan useita arjen *hups* tilanteita. lukijat pääsevät myös kurkistamaan mitä työni mainosmallina on ja mitä niissä kulisseissa tapahtuu.

Iloisella ja humoristisella asenteellani toivon voivani antaa lukijoille positiivista energiaa ja iloa päiviin.

 

 

Tervetuloa siis minun matkaan mukaan. Tästä tulee superia!

Pus: Eve <3

Kuvat: Juho Tirkkonen/GRPHY

Facebooktwittermail

6 kommenttia “Kuka Eve ja mikä Fit Fab Fun?

 • Avatar
  12.4.2017 klo 10:28
  Kestolinkki

  Onks tää koko blogin ensimmäinen kommentti? Taitaapi olla Ihan huippua! Täältä saat yhden vakkarilukijan

  Reply
  • Eve
   12.4.2017 klo 11:07
   Kestolinkki

   IIIK!! On! 😀 <3 Ja ihana kuulla, jos on jotain spessua mitä toiveena lukea niin ehdotuksia tulemaan vaan!
   Pus: Eve <3

   Reply
 • Avatar
  12.4.2017 klo 11:11
  Kestolinkki

  Sama täällä ja vakituinen lukija. Kiitos etukäteen teksteistäsi ❤

  Reply
 • Avatar
  20.4.2017 klo 11:13
  Kestolinkki

  Onnea uuteen blogiin Eve! Odotamme innolla seuraavaa kirjotusta❤️ Terveisiä Helsingistä.

  Reply
  • Eve
   21.4.2017 klo 11:18
   Kestolinkki

   Kiitos! 🙂 ei tarvi enää kauaa odotella. 😉

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *