Huulien muotoilu (+alennus lukijoille)

Huulien täyteainehoidot ovat vahvasti mielipiteitä jakava esteettinen toimenpide. Erilaiset pistoshoidot aiheuttavat kaikenalaisia ennakkoluuloja. Ensimmäisenä tietämättömille saattaa tulla mieleen botox ja hurjaakin hurjemmat ankkahuulet. Tällainenkin lopputulos on toki mahdollinen, mutta omalla kohdallani hoidoilla olen aina tavoitellut luonnollisuutta. Huulia ei myöskään täytetä missään niemessä botoxilla vaan huulien täyteaineet sisältävät kirkasta geeliä, joka injektoidaan huuleen. Geeli on valmistettu biokemiallisesti ihossa luontaisesti esiintyvää hyaluronihappoa jäljitellen, ei-eläinperäisistä ainesosista.

Olen onnekas ja ystävälleni kiitollinen siitä että hän ohjasi minut Annikan hoiviin. Annika on pistoshoitojen huippuosaaja ja hän on myös kouluttanut satoja pistoshoitoja tekeviä ammattilaisia. Olen luottanut hänen ammattitaitoonsa jo pitkään.

Alunperin huulettomana ja sitten piloille menneen huulien täytehoidon jälkeen päätin vihdoin matkustaa Turusta Lauttasaareen, Face Designersille. Kokemuksen jälkeen edes tämä matka ei tunnu pitkältä. Juvederm, jolla toiveideni mukaiset huulet Annika on jatkuvasti tehnyt, on tutkituin täyteaine ja johtava tuotemerkki maailmassa. Tämä tieto ja Annikan ammattitaito sai minutkin piikkikammoisena rauhoittumaan hoitotuolissa.

Ensin pohdimme yhdessä millaista lopputulosta haetaan ja Annika kertoi pistostavoista, joilla näihin toiveisiin päästään. Kun oli selvillä, millaiset huulet on tilauksessa, levitettiin huulilleni puuduteaine. Juvederm täyteaine sisältää myös puudutetta, joten itse pistot ovat kivuttomat.

Pienen puudutteen vaikutusajan jälkeen päästiin itse asiaan. Viimeistään tässä vaiheessa kiittää itseään, mikäli on valinnut ammattitaitoisen pistäjän, sillä toimenpiteen tulisi olla mahdollisimman miellyttävä. Ammattitaitoinen hoitaja valitsee yksilöllisen pistotavan jokaisen asiakkaan toiveiden ja lähtökohtien mukaan. Minulle valittiin mini-fill hoito, eli huuliini injektoitiin täyteainetta 0,3ml, koska lähtökohtana oli pienet huulet, saatiin jo pienellä määrällä kaunis lopputulos aikaan.

Hoito itsessään on nopea ja hoitotulos on nähtävissä heti. Pientä turvotusta saattaa olla parin päivän ajan, mutta ainakin minulla se on aina ollut lähes olematonta.

Täyteainehoidoilla voidaan huulten muotoilun lisäksi syväkosteuttaa ihoa, häivyttää juonteita tai vaikka korjata arpia. Pistoilla saadaan kauniita, luonnollisia lopputuloksia aikaan, mutta en voi tarpeeksi painottaa ammattitaitoisen pistäjän merkitystä. Mikäli harkitset täyteainehoitoja valitse hoitaja oikeasti huolella. Itse olen nyt löytänyt oman taitavan tekijäni ja häntä en enää vaihda. 🙂

Koska olen kerta toisensa jälkeen ollut tyytyväinen Face Designersin palveluihin, olen iloinen että saan antaa teille lukijoilleni mahdollisuuden varata huulien täyteainehoidon alennettuun hintaan; 270€/0,5ml tai 125€/0,3ml (=mini-fill). Hoitoon kuuluu konsultointi, jossa suunnitellaan juuri sinulle sopiva hoito, itse pistos Juvedermilla, sekä jälkihoito-ohjeet.

Jos siis innostuit huulten muotoilusta tai haluat kuulla ammattilaiselta lisää ota ihmeessä yhteyttä Annikaan ja varaa aikasi http://Www.facedesigners.fi

 

”Hymyhuuet suukon saavat, hymyhuulet huomataan” 🙂

Eve <3

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *