Totuus pinnan alla

Kuinkahan moni on joskus uhrannut ajatuksen jos toisenkin kasvojen iholle ja sen iälle? Minkälainen iho oikeasti on ja missä kunnossa? Kuiva, sekaiho vai helposti rasvoittuva? Entäs ihohuokoset ja ihon puhtaus? Onko auringon aiheuttamia vaurioita tai läiskiä? Entäs punoittavuus ja pintakuivuus? Paljon kysymyksiä kasvojen ihoon liittyen ja tänään saatiin niihin vastauksia Turun Cityklinikalla Visia-ihoanalyysissä.

 

Tältä näyttää Visian ihoanalyysilaite.

Visia-ihoanalyysin suoritti Cityklinikan ihana kosmetologi-estenomi Maria!

 

Leuka asetetaan harmaalle alustalle ja sitten vain odotellaan hetki, että  kone on ottanut selvää ihon kunnosta ja katsotaan tulokset tietokoneelta. VINKKI: kannattaa mennä ilman ripsienpidennyksiä niin saat siinä samalla tietoa ripsiesi kunnosta!

 

Tiedot syötetään aluksi koneeseen. Kone laskee tulokset ja antaa ne prosentteina, 50% on normaali, siitä mitä korkeampi lukema niin sitä parempi, jos lukema on matalampi niin tulos on keskimääräistä huonompi kuin muilla saman ikäisillä.

 

Ihoanalyysiin mennään ilman meikkiä puhtaalla iholla. Mikäli juokset paikalle niin kuin itse tein ja iho ehtii hikoilla niin se saattaa vaikuttaa tulokseen, mutta ei mitenkään merkittävästi, ainoastaan iho voi olla normaalia likaisempi hien takia.

 

Kuvien avulla ihosi terveyttä ja ulkonäköä arvioidaan kuudesta eri näkökulmasta:

  1. rypyt ja juonteet
  2. läiskät ja verisuonimuutokset
  3. ihohuokoset
  4. ihon tasaisuus
  5. epäpuhtaudet
  6. UV-säteilyn aiheuttamat vauriot

 

 

 

1.Rypyt ja juonteet

Tässä näkyy ihon rypyt, lukema on 80%, eli oikein hyvä. Ryppyjä on vähemmän kuin muilla ikäisilläni. Helpotus. Vältyttiin ikäkriisiltä! 😀 En ole ollut kovinkaan ahkera silmänympärysvoiteen käyttäjä, mutta nyt on aika ottaa se päivittäiseen käyttöön ja ehkäistä silmänympärysryppyjä.

 

 

 

2. Läiskät ja verisuonimuutokset

Läikkien osalta prosenttiluku näyttää 92%, mikä on tosi hyvä, eli ihossa ei ole paljoa läikkiä. Jee!

 

 

 

 

2. Läiskät ja verisuonimuutokset

Ruskeat läikät, 48%. Hieman normaalia enemmän naamassani köllöttelee ruskeita läikkiä, pigmenttihäiriöitä. Näihin aurinko ei ole vaikuttanut.

 

 

2. Läiskät ja verisuonimuutokset

Punaiset kohdat 13%!!! Tämä ei ollut sikäli yllätys, mutta järkytys silti. Couperosa-iho toisin sanoen. Harvinaisen inhoittavaa kasvojen hikoilun ohella. Punoitus on näkynyt varsinkin talvisin kun on ihan valkoinen naamasta muutenkin ja pakkanen saa koko naaman(ei pelkästään nenää) punoittamaan. Tähän kun löytyisi apua niin olisi taas yksi ongelma pyyhitty listalta. 😀

 

 

3. Ihohuokoset

Ihohuokoset, 56%. Ihossani on tämän verran suurentuneita ihohuokosia, mihin kertyy likaa ja aiheuttaa mustapäitä, mitkä näkyvätkin tässä kuvassa.

 

 

 

4. Ihon tasaisuus

Tässä näkyy ihon pinta, se näyttää 61% mikä on vielä keskiarvoa paremmassa kunnossa. Ei siis ole kauheasti arpia tai kohoumia.

 

 

5. Epäpuhtaudet

23%, auts. Epäpuhtaudet, eli porfyriinit, suomeksi ”syväpuhtaus”. Tämä kuva kertoo kuinka paljon ihossa on syvällä piileviä epäpuhtauksia. En ole maailman paras kasvojen puhdistaja ja se taitaa nyt näkyä. En meikkaa usein, vain silloin kun on pakko, joten en aina pese kasvoja aamuisin ja iltaisin, vaikka se olisi toki suositeltavaa, etenkin iltaisin kun on hikoillut samalla naamalla koko päivän. 😀 Nyt täytyy ryhdistäytyä tässä asiassa ja ottaa puhdistusaineet kauniiseen käteen ja alkaa hommiin!

 

6. UV-säteilyn aiheuttamat vauriot

72%. Mitä ihmettä? Odotin jotain paljon pahempaa, joten tämä oli todellinen helpotus. Olen nimittäin viihtynyt auringon paisteessa psoriasiksen takia toisinaan vähän liiankin hyvin, mutta onneksi on ollut hyvät aurinkorasvat käytössä. Tunnollisuus palkitaan!

 

 

Nyt on sitten kliinisesti todistettu että kasvojeni iho elää ikävuotta 25!

 

 

Tässä näkyy kooste analyysista ja oikealla tuotteet mistä olisi apua ihoni hoidossa. Tuotteiden lisäksi timanttihionta kasvohoito tekisi terää!  Tästä pääset Cityklinikan sivuille lukemaan lisää miksi olisi hyvä käydä ihoanalyysissä ja varaamaan oman ajan.

Tällaiset tuotteet lähtivät mukaan:

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Sensitive Soothing and illuminating mask 

Täyteläinen naamio, joka rauhoittaa ihoa vähentäen punoitusta. Ehkäisee ja poistaa tulehdusta. Poistaa kuivuutta, kiristelyä ja kutinaa. Sopii myös ruusufinnin ensimmäisiin oireisiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skin Care Gentle cleansing foam

Pehmeä puhdistusvaahto, jossa on raikas tuote ja iholle sopiva pH 5,5. Hellävarainenpohja puhdistukselle, ei saippuaa, SLS- tai SLES-yhdisteitä. Silti tehokas. Lisää merkittävästi voiteiden, naamioiden ja tiivisteiden imeytymistä ihoon. VAIN HYVIN PUHDISTETTU IHO VOI OTTAA VASTAAN IHONHOITOTUOTTEIDEN AKTIIVIAINEET!

 

                        

 

 

 

 

 

 

 

 

Sensitive Facial Serum for Couperosa Skin

Couperoottiselle ja herkälle iholle sopiva seerumi, joka kirkastaa ja vahvistaa ihoa sekä estää verisuoniseinämien rikkoutumista. Sopii ruusufinnin hoitoon.

 

 

Lisäksi vielä kasvovettä näppärässä pumppupullossa.

Normalizing Tonic for combination skin

Alkoholitin kasvovesi normaalille ja sekaiholle. Kasvoveden sisältämät aktiiviaineet normalisoivat talirauhasten toimintaa ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Kasvovesi raikastaa, kirkastaa ja jättää ihon mattapintaiseksi.

 

 

 

 

 

Niin paljon ihania voiteita, rasvoja ja vesiä löytyy täältä että tekisi mieli kokeilla kaikkea!

 

 

Alekoodilla ”Emily15” saat 15% alennusta kaikista normaalihintaisista kosmetiikkatuotteista Turun Cityklinikalla!

Turun Cityklinikka sijaitsee osoitteessa Yliopistonkatu 29 C. Tästä pääset tutustumaan Cityklinikan nettisivuihin ja hoitoihin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIEHILLE!

Miehet, teillä on myös iho josta kannattaa pitää huolta! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UUTUUKSIA!

Turun Cityklinikalla pääsee myös tutustumaan uuteen ihanaan Joko-mineraalimeikkisarjaan!

 

 

 

 

 

 

TESTIIN!

Nyt pääsen ensimmäistä kertaa elämässä kokeilemaan tällaista kulta-kollageeni naamiota kasvoille sekä silmänympäryksille! Naamion sisältämät raaka-aineet heleyttävät ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Sopii erinomaisesti iholle, joka on kuiva, harmaan värinen tai siinä on auringon aiheuttamia pigmenttiläiskiä ja muita ikääntymisen merkkejä.

 

 

 

 

 

Kiitos jälleen tuhannesti Turun Cityklinikalle ja erityisesti aurinkoiselle henkilökunnalle , oli ihana taas käydä! Ihanaa kevään alkua!<3

P.S. Mikäli olet kiinnostunut oman ihosi todellisesta kunnosta niin tervetuloa Turun Cityklinikalle Visia-ihoanalyysiin!

Aurinkoisin terveisin

Emily

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *