Soft & Gentle – alumiinittomat deodorantit!

Oletko koskaan miettinyt mitä myrkkyjä käyttämäsi deodorantit oikeastaan saattavat sisältää? Entäpä niiden seuraukset? Itse en ennen kiinnittänyt niihin huomiota, pääasia oli, että doedorantti oli super tehokas ja piti hien poissa (yritykseksi jäi niin doedoranteilla kuin antiperspiranteillakin).

Mitä enemmän tulee ikää, sitä enemmän alkaa ajattelemaan ja kiinnittämään huomiota asioihin mitä ei ennen ole niin syvällisesti ajatellut, mm. kainaloiden ihon hyvinvointi.

Sain testiin ihania Soft&Gentle-deodorantteja, joissa osassa (Floral, Active ja Care) alumiinipitoisuus on pyöreät 0%. Minusta on tullut todella ennakkoluuloinen kaikenlaisten deodoranttien suhteen hikoiluongelman takia, mikään markkinoilla oleva dödö ei ole tehonnut. Onnekseni pääsin tästä ongelmasta eroon Cityklinikalla, tästä pääset lukemaan mistä oli kyse.

Lotus&Watermelon-anti-perspirantti on mun henkilökohtainen lemppari, jossa on hyödynnetty alumiiniyhdisteitä niin, että lopputulos on tästä huolimatta iholle hellävarainen.

Kuva Soft&Gentle-nettisivuilta.
Kuva Soft&Gentle-nettisivuilta.

Soft&Gentle deodorantteja kokeilin ennen Cityklinikan hoitoa sekä sen jälkeen. Sanoisin, että super hikoilevalle ihmiselle teho ei välttämättä ihan riitä, mutta normaalisti hikoilevalle nämä sopivat erittäin hyvin! Tykkään itse käyttää niin Roll On-doedorantteja kuin suihkutettaviakin. Näissä deodoranteissa tuoksu on ehdottomasti yksi parhaimmista ominaisuuksista ja oli ilo myös huomata, että vaatteet eivät tahriinnu. Tehot ovat myös kohdallaan, pärjää oikein hyvin aamusta iltaan!

Screenshot Soft&Gentle-nettisivuilta.
Screenshot Soft&Gentle-nettisivuilta.

Tästä pääset Soft&Gentle-nettisivuille tutustumaan lisää tuotevalikoimaan.

Täältä löydät yrityksen Facebook-sivut.

Olen niin onnellinen kun voin nykyään käyttää terveellisiä deodorantteja ja kiinnittää huomiota enemmän tuotteen sisältöön kuin tehokkuuteen. Doedoranttien käyttö on kerrankin ihanaa ja mukavaa eikä ahdistavaa ja tuskaista! Kiitos Soft&Gentle!

Raikasta viikkoa ja muistakaa nauttia niin (pikkujoulu)juhlista kuin arjestakin!<3

XoXo

Emily

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *