Kerrasta poikki!

 

Taas mennään! Nimittäin tarkastuskäynnille Cityklinikalle Turkuun! Viime kerralla lääkäri Piotr Sikorski (on muuten ihan huippu ja yksi alansa parhaista lääkäreistä!) laittoi kainaloihin botuliinia tarkoituksena estää liikahikoilua. Nyt katsotaan miten hoito on tehonnut.

Jos tuntuu, että olet tipahtanut kärryiltä etkä ymmärrä yhtään mistä on kyse, kurkista TÄNNE edelliseen postaukseen aiheesta ja bongaat siinä samalla alekoodin Cityklinikalle!

Piotr Sikorski on Suomen ensimmäinen ja ainoa American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunnan sertifioima lääkäri. Vuodesta 2017 lähtien hän on toiminut myös AAAM-kouluttajana ympäri maailmaa.

TÄSTÄ pääset lukemaan lääkärin blogia ja vinkkejä liittyen hoitoihin.

Kun ensimmäisestä käynnistä oli kulunut muutama päivä, tuntui siltä, että hikoilu oli loppunut kuin seinään. Se oli kerrasta poikki. Tai tarkemmin ottaen kahdesta kerrasta, mutta joka tapauksessa ihan uskomatonta, että näin helposti voi päästä moniksi kuukausiksi eroon hikoilusta!

 

Aluksi vaihdoimme kainaloitteni kuulumiset Piotrin kanssa, onko hikoilua vielä ollut, kuinka paljon, millaisissa tilanteissa? Sen jälkeen seurasi hieman sotkuisempi vaihe. Kainaloihin laitettiin Betadinea ja päälle perunajauhoja. Tämän avulla nähdään mitkä kohdat vielä hikoilevat.

 

Kohdat jotka vielä hikoavat muuttuvat tummemmiksi ja erottuvat näin alueelta. Koska hikoilen poikkeuksellisen paljon niin ei ollut yllätys, että kainaloihin pantiin muutama botuliinipistos lisää. Tällä kertaa ei enää edes jännittänyt kun tiesi mitä oli tulossa, päinvastoin oli ihanaa tulla käymään ja katsomaan miten hoito on tehonnut!

 

 

           

Huomaatteko miten oikea kainalo hikoilee paljon enemmän kuin vasen!? Eripari kainalot. 😀

Tästä pääset Cityklinikan sivuille tutustumaan lähemmin hoitoon ja hintoihin.

Tässä vielä vähän videomateriaalia pistostilanteesta. EI herkille tai neulakammoisille! Vaikkakin neula on super pieni eikä videolla liiemmin ole verisiä kohtauksia. Katsominen kuitenkin omalla vastuulla. 😀

Katso video TÄSTÄ.

Seuraavassa postauksessa oma Visia-ihoanalyysi ja kurkistus ihaniin Norel-tuotteisiin! Sillä välin kannattaa poiketa Turun Cityklinikalla ihoanalyysissä sekä hyödyntää alekoodi ”Emily15” ja saat 15% alennusta kaikista normaalihintaisista kosmetiikkatuotteista!

Kiitos tuhannesti Turun Cityklinikalle ja lääkäri Piotr Sikorskille tarkistuskäynnistä ja näistä kuivista kainaloista sekä Mirva-Marille kuvaajana toimimisesta! Jos olet harkinnut kyseistä toimenpidettä niin en voi kuin lämmöllä suositella! Monelle kuivat kainalot ovat itsestäänselvyys, mutta itse olen niistä todella kiitollinen joka päivä tämän hoidon jälkeen!

 Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä tulevaan viikkoon kaikille!

XoXo

Emily

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *