Normal Week

Tältä näyttää, tai on alkanut näyttämään, perus viikkorytmini. Alkuviikosta olen töissä, kuten tälläkin hetkellä. Keskiviikon tienoilla ajatukset alkavat siirtyä kohti viikonloppua. Työkeikkoja, tapahtumia ja ihan uutena, mahtavana juttuna, mallinhommia. Arki alkaa täyttymään tekemisestä, samoin viikonloput. Rakastan kiireistä elämänrytmiä, mikä ei kuitenkaan sovi kaikille. En sanoisi, etteikö omatkin hermot olisi välillä kireällä…

Faktoi

http://www.faktoi.fi

Anyways, viime viikko alkoi mukavasti, kun ensimmäinen mallikeikkani lyötiin lukkoon. Tuli lähtö Lahteen, missä päätin yöpyä ja viettää aikaa ystävieni kanssa. Keikka sujui hyvin ja työnantaja oli hyvillä mielin, mikä on itselleni tärkein palaute kovin kokemattomana näytösmallina. En malttaisi odottaa, että keikkoja tulisi lisää ja opiskelun ohella työskentelisin ainoastaan mallina. Päätin siis, että jatkan opintojani syksyllä.

Kiireiseen elämänrytmiin on ajoittain todella vaikeaa rytmittää ruokailut ja syödä terveellisesti. Omasta päästähän se on täysin kiinni, mutta itseltäni kun tuntuu aina löytyvän tekosyitä. Tajusin asian, ei voi jatkua näin; yhteyttä PT:iin, ruokapäiväkirjaa rustaamaan ja kohtaamaan todellisuus. No kamalaltahan se todella näyttää… Syön todella epäterveellisesti ja liikun vähän, olisikohan elämäntaparemontin aika? No olisi.

Torstaina kohti Kajaania, lauantaina matka jatkui Seinäjoelle ja eilen illalla Helsinki ja oma sänky. Matkustelen viikonloput pitkälti avopuolisoni työkeikkojen mukana. Olen matkustelijatyyppiä, aina pitää olla tekemistä ja sitten pysähdytään, kun todella täytyy.

Defend, Defend Paris

http://www.sinnestore.fi

Vilkasta viikkoa ja pitäkää itsestänne huolta, niin henkisesti kuin fyysisestikin!

Love,

Elina

Haudassa ehtii levätä.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *