Helppoon ja nopeaan meikkaamiseen Silkiltä

Silk Oil of Morocon meikit ovat aamujeni pelastus. Kun on kiire ja laitettava kevyt arkimeikki, on Silkin Argan Powder Foundation -mineraalipuuteri pelastukseni. Puuteri on riittoisa, tarpeeksi peittävä ja antaa ihon hengittää. Itse en kanna meikkipussia mukanani, joten toivon meikeiltäni nimenomaan kestävyyttä, mutta silti keveyttä. Silk Oil of Morocon meikit ovat olleet nyt noin puolisen vuotta testissä ja käytössäni; lempparikseni on noussut erityisesti tämä ihana mineraalipuuteri. Riittoisuus on oikeasti uskomaton!

mineraalipuuteri
Argan Powder Foundation www.lanina.fi 39€ (Koodilla: EKH -20% kaikista Silkin tuotteista)

Puuterin levittäminen kasvoihin onnistuu näppärästi Silk Vegan Kabuki -puuterisiveltimellä, minkä löydät myös Silkin verkkokaupasta http://www.lanina.fi.

Kuituripsivärit ja -kulmavärit ovat itselleni olleet kovin vieraita ennen kuin testasin Silk Argan Fibre Lash Mascara -kuituripsiväriä ja Silk Fibre Brow Enhancer -kuitukulmaväriä. Kuidut tuovat meikkiin runsautta ja näyttävyyttä. Ripsivärin ansiosta on helppo luoda upeat ripset ilman keinotekoisia ripsiä. Kuitukulmaväri puolestaan luo tuuhean ja luonnollisen näköiset kulmat hetkessä. Kuidut täyttävät puuttuvat karvojen kohdat ja luovat lisää tuuheutta ja pituutta kulmakarvoille.

kuitukulma
Silk Fibre Brow Enhancer www.lanina.fi 29€ (Koodilla: EKH -20% kaikista Silkin tuotteista)
kuituripsi
Silk Argan Fibre Lash Mascara www.lanina.fi 39€ (Koodilla: EKH -20% kaikista Silkin tuotteista)

Mikäli et vielä ole testannut Silk Oil of Morocon ihania mineraalimeikkisarjan tuotteita, joissa kaikissa on sertifioitua, kylmäpuristettua ja orgaanista arganöljyä, niin nyt viimeistään kannattaa! Koodilla: EKH saat Silkin verkkokaupasta http://www.lanina.fi KAIKISTA SILKIN TUOTTEISTA -20% ALENNUSTA! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

meikki
Tässä meikissä on käytetty postauksessa mainittujen tuotteiden lisäksi: Argan Vegan Lipstain -huulilakkaa, Argan Liquid Mineral Foundation -värivoidetta, Argan Pressed Eye Shadow Trio -mineraaliluomiväriä ja Argan Body Shimmer -hohtopuuteria

Love,

Elina

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *