Blockfest before Green Card

Okei… En oikein tiedä, että mistä aloittaisin. Nainen full of onnellisuutta ja kiitollisuutta. Viikko sitten maanantaina oli suuntana Tampere. SC SeamChip meiniki päälle ja töitä paiskimaan. SeamChip toimitti rannekkeet Blockeille ja mahdollisti rannekemaksamisen tapahtuman aikana. Halusin omasta tahdosta perehtyä avopuolisoni työnkuvaan ja viimeistään nyt ymmärrän, mitä on todella paiskia töitä. Arvostan sydämeni pohjasta yrittäjiä ja oman yrityksen perustaminen on pyörinyt mielessä muutamien vuosien ajan. Yritystoimintaan olen perehtynyt mm. yrittäjyysopintoja suorittamalla, perehtymällä eri alojen yritysten toimintaan ja keskustelemalla yrittäjien kanssa. Kiitos kaikille, ketä on suurella sydämellä kertonut siitä, mitä on olla yrittäjä. Ehkä jonain päivänä…

Itse asiaan… Blockfestit oli kesän viimeiset festarit, missä tuli käytyä. Blockfest oli aivan mahtava, jälleen. Tutustuin aivan mahtaviin ihmisiin ja työn ohella tuli myös pidettyä hauskaa. Kiitos Rizk Suomi, Pallomeri.net ja SC SeamChip, te teitte Blockfesteistä mulle täydelliset, hyviä esiintyjiä unohtamatta.

Päätin jo keväällä, että Green Card on suoritettava. Kortti kourassa, nimittäin Nikke Tyryn kouluttamana ja koulutus jatkuu edelleen kortista huolimatta. Nikelle ISO kiitos kärsivällisyydestä. Planmeca Golf Areena mahdollistaa treenaamiseen ihan mielettömät puitteet, kesät talvet. Tiedätte varmaan, että mistä tämän neidin löytää ”vapaapäivinä”. Iso kiitos myös Espoo Ringside Golf ja starttipaketti, tuli tarpeeseen. Vihdoin pääsin lajin pariin, missä voi keskittyä olennaiseen ja nollata stressin, totaalisesti.

Kesä on ollut 6/5, kiitos kaikille mukana olleille.

Ilkka heitti tuliaisia vielä Blockfestien jälkeen ja Rizkin tuotepaketti löysi omistajansa, iso kiitos!

IMG_4293 (2)
Rizk -tuotepaketti ja kuvan vierailevana tähtenä Pallomerinetin snapback!

Täältä pääset tutustumaan Rizkin ihmeelliseen pelimaailmaan 😉

https://rizk.com/fi

Love,

Elina

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Blockfest before Green Card

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *