Vapun viettoa

Heips!

Tämä neiti on tällä hetkellä Tampereella viettämässä vappua. Koko päivä on tullut oltua kaupungilla shoppailemassa ja vaikka matkalaukutkin pursuaa vaatteita niin perus ”mulla ei oo mitään päälle pantavaa”. On tää hemmetti vaikee olla nainen 😂 kiva päivä on ollut kuitenkin ja kohta se saa jatkoa. Tulin hetkeksi lepäilemään tänne hotellille ja vaihtamaan vaatteita iltaa varten, joten samalla kerkeän kirjoittaa vähän mitä on touhuillut.

Vapputorilla kävin pikaisesti yksin pyörähtämässä ja yritin löytää paikkaa josta saisin mustaamakkaraa.. Mutta ei, joko mä oon sokee tai sitten makkaranmyyjä hengaa jossain hyvässä piilossa.. Nyt onkin muuten hirvee nälkä vaikka äsken tuli vedettyä 14kpl minidonitseja 😄 mun onneni että tuossa vieressä on mäkkäri… #fitnesslife vai miten se meni. Onneksi välillä pitää osata höllätä.

Olisin oikeasti aivan valmis nukahtamaan ja tästä pitäis muka jaksaa kohta liikkua kohti koskenrantaa. Kuoharia & pahoja ulkomaalaisia mansikoita<3 Aika bueno yhdistelmä. Ehkä mä tästä kerään itseni ja lähden katsomaan mikä ulkona on meno 😊

imageViettäkäähän ihana viikonloppu! <3

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *