Tiimipäivä

Eilen Wabballa oli tiimipäivä Porvoon Fitfabriken kuntosalilla. Päivä oli tosi hauska sekä opettavainen, pääsin treenaamaan Tape Valkosen kanssa aamulla olkapäitä ja voin sanoa, että olin aika lailla rikki sen jälkeen. Sain myös paljon hyödyllistä tietoa kokeneimmilta kilpailijoilta. Treeni Tapen kanssa oli ihan erilaista, kun mihin olen tottunut, pienemillä painoilla, pidemmillä toistoilla ja liike tehtiin hitaasti ja hallitusti loppuun asti.

tape

Sitä näkee usein salilla että ihmiset (välillä myös minä itse) miettivät enemmän sitä paljon ne nostavat, kun ehkä pitäisi keskittyä liikerataan ja että se tehdään puhtaasti. Voin itsekin myöntää, että se kyllä ottaa egolle kun on esimerkiksi tehnyt kulmasoutua 80 kg ja yhtäkkiä kun liike tehdään hitaasti ja hallitusti niin pitää pudottaa 50 – 60 kiloon. Eron huomaa kyllä heti, sillä kun tekee liikkeen hitaasti ja hallitusti niin saa sen tuntumaan just siihen lihakseen mihin haluaa, ilman että muut lihasryhmät auttavat nostossa. Tästä lähtien en siis enää mieti kuinka paljon nostan vaan sitä että liike tehdään huolellisesti ja loppuun asti. Alan itse tekemään niin että teen penkkipunnerruksia 100 kg:lla kolme sarjaa loppuun asti, kun että teen 120 kg kolme kertaa kahdeksan. Lihas ei tiedä onko penkissä vaikka 100 kg tai 120 kg jos tehdään se siihen pisteeseen että ei nouse enää.

benaashu

Treenin jälkeen lähdettiin sitten koko porukalla syömään kunnon koti/sali ruokaa (kanaa/riisiä/jauhelihaa/salaattia) ja oli hauskaa tutustua paremmin Wabba porukkaan. Se antaa kyllä motivaatiota kun on samassa huoneessa ihmisten kanssa joilla on sama kiinnostus ja tavoitteet kun itsellä, plus että ovat jo menestyneet alalla ja pystyvät antamaan uutta tietoa ja jakamaan kokemuksia.

j

Lounaan jälkeen palasimme takaisin salille missä käytiin vähän läpi poseerauksia. Tämä oli ensimmäinen kerta kun harjoittelin oikeita poseerauksia ja se oli todella paljon vaikeampaa kun mitä olisin uskonut, voin vain sanoa että onneksi minulla on noin viisi kuukautta aikaa harjoitella niitä. Mukana oli myös yksi kisatuomari, joten sain myös häneltä hyviä vinkkejä mihin tuomarit kiinnittävät huomiota poseerauksessa. Tämän jälkeen tein vielä ison selkätreenin, sillä se on lihasryhmä mitä minun pitää kehittää tulevia kisoja varten. Nyt siis viimeinen vaihde päälle ja kohti kesäkuntoa sekä kisoja. Haluan vielä kiittää Fitfabrikenia (Karo Oksanen, Linda Sonntag, Laura Sorva) tuesta sekä koko Wabba perhettä!

Tsemppiä treeneihin!

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Tiimipäivä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *