Fitness & Fashion

Olen aina tykännyt vaatteista siinä mielessä että välitän mitä laitan päälleni. Tykkään siitä että näyttää hyvältä ja pitää itsestään huolta. Jollain tapaa olen muotitietoinen mutta haluan kuitenkin oman tyylin, enkä vaan mennä valtavirran mukana. Harvemmin ostan Suomesta vaatteita, tilaan melkein aina netistä ja suurimmaksi osaksi Englannista. Ostan mieluummin yhden hyvänlaatuisen paidan kun kolme huonolaatuista. Mielestäni tulee paljon parempi fiilis esimerkiksi treenaamiseen kun näyttää (omasta mielestä) hyvältä, on vähän panostanut ulkoasuun. Monen mielestä tämä on ihan turhaa, mutta kaikilla on omat fiiliksensä ja tapansa elää.

spegel

Vanhemmiltani olen kuullut että taaperona kun tapasin uusia ihmisiä, katsoin ensin niitten kenkiä ja sen jälkeen vasta kasvoja. Tämä on siinä mielessä jäänyt päälle, sillä jos saisin valita vaatekappaleen, valitsisin ylivoimaisesti hienot kengät.

Kun vielä pelasin jalkapalloa rakkaus kenkiin näkyi vielä selkeämmin. Ylivoimaisesti suosikki kenkäni oli Nike Mercurial Vapor, minulta löytyi melkein kaikki eri väriset. Kavereiden kanssa joskus laskettiin että minulla on 30 käyttökelpoista jalkapallokenkää.

Ennen kuin aloin käymään salilla olin aika laiha, eikä aina ollut helppo pukeutua kun vaatteet ei oikein istuneet kunnolla. Se oli yksi syy miksi aikoinaan rupesin käymään salilla, jos on vähän lihaa luitten päällä vaatteetkin näyttävät ja istuvat paljon paremmin.  Nyt kun on tullut lisää massaa suurin osa vaatteistani ovat liian pienet, on siis aika uudistaa vaatekaappi.

Pakko myöntää että oli pieni syysmasennus päällä, en ole mikään talvi ihminen mutta ottaisin mieluummin vähän lunta kun tällaista harmaata skeidaa. Siksi päätin viikko sitten tilata uudet treenikengät, jotta saisin vähän motivaatiota ja samalla paremman fiiliksen. Voisi sanoa että aikainen joululahja itselleni. Kengät sitten saapui tänään, ai että tuli parempi olo. Ne ovat itseasiassa syy miksi nyt kirjoitan tämän postauksen. Olen siis aivan fiiliksessä näistä, mitä mieltä te olette?

skor

Ei kun uudet Niket jalkaan ja salille! Hyvää torstaita kaikille!

pressstå

 

 

Facebooktwittermail

7 kommenttia “Fitness & Fashion

  • Avatar
    14.12.2015 klo 09:38
    Kestolinkki

    Moro! Törkeen mageet racerit oot hankkinu, tilasitko ihan niken sivuilta vai jostain muualta? Itekkin koittanu jo pidemmän aikaa löytää oikeeta kokoo haluamastani väristä mut tuloksetta…

    Reply
    • Benjamin Karmi
      20.12.2015 klo 19:49
      Kestolinkki

      Thanks! Ihan Niken sivuilta

      Reply
  • Avatar
    23.12.2015 klo 03:55
    Kestolinkki

    Morjes! Oisko sul jotai nettisivua mitä voisit suositella, mistä tilaat vaatteita?

    Reply
    • Benjamin Karmi
      4.1.2016 klo 12:58
      Kestolinkki

      Hello, Zalandosta löytyy aika hyvin kaikkea

      Reply
  • Avatar
    22.3.2016 klo 16:25
    Kestolinkki

    Hei, oon 164cm pitkä mies, ja usein on tosi vaikea löytää tän pituiselle vaatteita, varsinkin takkeja ja farkkuja jotka istuu. Sulla näyttäis olevan kuitenkin tosi istuvia vaatteita, minkä kokosia yleensä tilaat ja mistä?

    Reply
    • Benjamin Karmi
      30.3.2016 klo 16:10
      Kestolinkki

      Tosi vaiketta sanoa sillä kaikilla on niin eri rakenne, itsellä melko lyhyet jalat joten farkkuja on vaikeata löytää, kannattaa kyllä kokeilla sillä on aina riski tilata mikäli merkki ja malli ei ole tuttu.

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *