Uusi yritys

Hei ihanat ♥

Huh, ihan hävettää miten pitkä aika viime postauksesta on… Samaa ajatusta olen käyttänyt viimeisen kuukauden aikana liian monesta asiasta, ja siitä tässä postauksessa hieman avaudunkin.

Tammikuu alkoi vauhdikkaasti. Kalenteri täynnä työreissuja ja kaupunki vaihtui harvase päivä. Joululoman ja pitkän flunssan jälkeen olisin normaalisti palannut arjen ja treenien pariin, mutta jatkuva reissaaminen aiheutti ajatusta ettei tämä ei ole oikeaa arkea, eikä minun siksi täydy elää sen mukaisesti. Mun työkeikat tulee aika yhtäkkiä, tammikuussa helmikuu näytti melko tyhjältä, mutta nyt se on päivälleen täyteen bookattuna työreissuja ympäri suomen. Mua alkoi ahdistaa liikkumattomuus sekä epäsäännöllinen, liian vähäinen ateriarytmi. Aikaisemmin sivuutin sen ahdistuksen ajatellen että ”noo kohta tää helpottaa ja normaali arki alkaa, ei stressiä yhdestä kuukaudesta”. Samaa ajatusta käytin blogi-postausten kanssa. Noh, se olis pian kolmas kuukausi samaa rataa menossa ja vihdoin alan ymmärtämään että tätä on minun arki. Reissaamista, hotelleja, pitkiä työpäiviä ja junassa istumista.. Ja mä rakastan sitä! En todellakaan halua sen muuttuvan. Mun täytyy muuttaa asennetta ja opetella käyttämään aikaa entistäkin paremmin, jos en halua kohta huomata että vuosi on vierähtänyt tällä tyylillä.

Ja ei, en kriiseile tässä sillä että ”voi eiii olen lihonut pari kiloa..” Ei arjen liikunnassa ja ruokavaliossa vain siitä ole kyse, vaan jaksamisesta ja hyvästä olosta. Huomasin, että olin kokoajan ihan super väsynyt ja töiden jälkeen halusi mennä vaan sängynpohjalle syömään ja nukkumaan. Saatoin syödä vain aamupalan jonka jälkeen napsin pikku välipaloja loppupäivän. Ei ihme ettei voimat riittänyt kunnon lihastreeniä tekemään. Huomasin taas jälleen miten se vaikuttaa mieleen, sillä ahdistus ja kiukkuisuus oli mukana enemmän kuin piiiitkään aikaan.. Ne fiilikset palautti mieleen ajan vuosia taaksepäin, kun kärsin syömishäiriöstä. Kuten sitä käsittelevässä postauksessa silloin totesinkin, oli liikunnan ja kunnon ruokavalion aloittaminen mun pelastus. Jos sen lopettaisin täysin nyt, olisi riski uudelleen olemassa. Tärkeintä oli siis aloittaa ruokavaliosta, ja heti toisena listalla lepo ja kunnon yöunet! Näiden jälkeen voi lähteä hyvällä energialla rakentamaan treenejä.

Noh se siitä vuodatuksesta, nämä väli-stopit on aina hyviä muistutuksia siitä, miksi terveelliset elmäntavat on tärkeitä ja miten paljon ne vaikuttaa positiiviseen ja energiseen oloon ♥

 

img_20170209_232434-2

Hapiness is a choice, not a result. Nothing will make you happy until you choice to be happy. No person will make you happy unless you decide to be happy . Your hapiness will not come to you, it can only come from you.

 

img_5457

Kuvat: Maria Komulainen

Loppuun vielä yhden lauantai-aamun herkku smoothie ohje!

 

dav

 

Mango-mansikka smoothie:

  • Pakaste mangoa
  • Pakaste mansikkaa
  • Bonne mangososetta
  • Alpro mantelimaitoa
  • Fast maustamaton heraproteiini
  • Chia siemeniä

 

Ihanaa loppuviikkoa,

xx Annimaria

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *