Naistenpäivän alekoodi ♥

Yhteistyössä Kampaamo Tukkapuoti:

Ihanaa naistenpäivää kaikki upeat ja kauniit naiset ♥

Toivottavasti edes osaa teistä on muistettu tai huomioitu jollain tapaa tänään, vaikka kyllähän se kuuluisi osaksi jokaista päivää 😉 Itselläni on mennyt tälle vuotta ohi ystävänpäivät, naistenpäivät sekä muut kissanristiäiset, sillä tienpäällä töiden perässä on taas talvi vierähtänyt!

Työssäni koen tärkeäksi että kädet sekä kynnet ovat kauniissa kunnossa, sillä hiustuotteita päivittäin asiakkaille esittelen. Olen käynyt laitattamassa kynteni kuntoon Outilla Tukkapuodissa reilun vuoden! En enää osaisi olla ilman näitä, sillä omien kynsieni (kuten hiuksieni…) laatu on hyvin hentoista ja katkeilevaa, vaikka kuinka kaikkeni yrittäisin ei niistä koskaan saisi kasvatettua vahvoja ja pitkiä. Onhan se myös ihanaa arjen luksusta!

Parasta Outin tekemissä kynsissä on KESTO! Huollon väli on joskus jopa 6vk jos ei ole tehty kovin pitkiä jatkeita. Eli mitä pidemmät, sitä nopeammin huollon tarve tulee vastaan. Tukkapuodissa on käytössä Euroopan johtavin kynsisarja ProNails. Jos omissa kynsissä riittää pituutta, mutta kaipaat niihin vahvuutta, on oman kynnen geelaus loistava ratkaisu! Jos kuitenkin omat ovat lyhyet ja heikot kuten omani ja kaipaat näyttävyyttä, saa geelijatkeilla pituutta helposti aikaan! Geelijatkeet Outi tekee muoteilla, joka on mielestäni muovitippejä parempi vaihtoehto keston kannalta. Kokemusta rakennekynsistä Outilla on jo 8 vuotta.

Blogini lukijoille naistenpäivän kunniaksi 10 ensimmäiselle varaajalle  -20% uusien kynsien hinnasta!!!

Varaa aikasi nopeasti, viimeistään  maaliskuun loppuun mennessä soittamalla Tukkapuotiin, tai käymällä paikan päällä. Tukkapuoti sijaitsee Kajaanin keskustassa, Kauppapaikka 18 yläkerrassa. p. 08629204. Avoinna arkisin klo 8-17.

ALEHINNAT:

Oman kynnen geelaus naturel 48e (norm 60e)

Oman kynnen geelaus värilakka tai ranskalainen 68e (norm 85e)

Värilakka tai ranskalainen geelijatkeilla 76,8e (norm 96e)

Kynnen koristelu:

Tarra/timantti 0.8e/kynsi (norm 1e)

Koko kynnen peittävä maalaus 1.6e/kynsi (norm 2e)

 

 

 

 

                                                                KÄYTÄ MAHTAVA TARJOUS HYVÄKSESI JA VARAA AIKASI!

 

xx Annimaria

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *