Be a better version of you

Ihanaa uuttavuotta 2017 !

Täällä se ei vaan alkanut niinkään ihanasti, sillä heti alkuun iski joku tauti päälle ja makaan sohvan pohjalla… Tästä pitäisi kerätä itsensä pakkaamaan matkalaukku, sillä huomenna loppuu loma, pitkät aamut, äidin ruuat, suklaan syönti, myöhäiset illat ystävien kanssa juoruillen sekä (hieman liika) juhliminen… Onneksi joululoma on kerran vuodessa, ei nimittäin tällä elämäntyylillä jaksaisi päivääkään pidempään 😀 En silti vaihtaisi hetkeäkään, viimeviikot ovat olleet niin ihania rakkaiden ihmisten parissa ♥

Mä en erityisemmin tehnyt uudenvuoden lupauksia. Halusin kuitenkin listata paperille mitä parannettavaa omassa elämässä sekä tärkeitä tavotteita mitä mielestäni kaikkien pitäisi muistaa:

 

 • Stay positive – Tätä ei vaan voi liikaa korostaa. Mä vaan niin ihailen ihmisiä jotka hehkuu positiivisuutta ja antaa siitä voimaa muille.
 • Älä tuhlaa aikaa turhiin, voimia vieviin ihmisiin, vaan keskity niihin joilla oikeasti on paikka ja merkitys sun elämässä. – Jos toinen ihminen ei panosta suhun täysillä ja osoita kunnioitusta, ei se ole sun aikasi arvoinen. Tulet löytämään ihmisen joka tekee sen kaiken 100%sesti.
 • Älä tavoittele kokoajan enempää vaan keskity siihen mitä on – Jos päivät menee selaillen instagramissa ”täydellisiä” rikkaita, hyväkroppaisia, palmujen alla eläviä ihmisiä täynnä kateutta, voi miettiä että se ei ainakaan muuta omaa elämää sellaiseksi. Sulla on juuri sun elämä, täynnä sulle rakkaita asioita, keskity niihin silloin kun on sen aika. Myöhemmin kadut jos et.
 • Jos et ole tyytyväinen johonkin osa-alueeseen sun elämässä, TEE JOTAIN! – Aina voi parantaa.  Jos työ on vaan ahdistavaa eikä tunnu omalta, vaihda alaa. Jos jokapäivä mietit että pitäisi saada vatsamakkarat pois ja se masentaa, muuta elämäntapoja ja laihduta. Jos joku ihminen sun elämässä aiheuttaa vaan negatiivisia tunteita ja vetää sua taaksepäin, unohda se . Miksi tuhlata omaa arvokasta elämää surkutellen kun asiat ei ole niinkuin haluaisi? Kuka ne voi muuttaa jos et sä itse? Sun elämä ja unelmat on yhtä arvokkaita kuin muidenkin. ♥
 • Näytä että välität – Oli kyse ystävistä, perheestä tai parisuhteesta. Näytä tunteet ja kerro että rakastat ja välität just niistä ihmisistä. Joskus sen sanominen voi olla myöhäistä.
 • Anna aikaa itselle – Tee asioita joita rakastat. Älä anna turhien velvollisuuksien tai kiireiden mennä omien tarpeidesi edelle, koska silloin et ole täysin se ihminen mitä oikeasti olet, etkä myöskään täysin onnellinen. Ja jos et ole onnellinen, et voi olla se paras mahdollinen tyyppi muillekaan.
 • Break the rules – Ei kaikessa tarvitse olla järkeä. Tyhjennä pää, lähde extempore reissuun, kehu kassajonossa tuntemattoman hienoa laukkua tai takkia, aloita kauan salaa haaveilemasi harrastus jota et ole ennen viitsinyt, katso frendien vika jakso vaan että saisit itkeä, syö totaaliset herkkuöverit keskellä viikkoa, lähde keskiviikkona laulamaan karaokea pubi-kierrokselle sun parhaan ystävän kanssa, käy treffeillä – pety,- ja vanno ettet koskaan tapaile ketään, mutta tee silti kaikki uudestaan, koska elämää pitää myös elää kaikkien velvollisuuksien ulkopuolellakin! Parhaat muistot, vastoinkäymiset ja samalla opetukset tapahtuu juuri näissä asioissa, ei vaan työpaikalla, kotona ja kuntosalilla.
 • Ota riskejä –  Jos haaveilet jostain asiasta mutta et uskalla, älä ajattele liikaa vaan tee se! On suuri mahdollisuus onnistua ja saavuttaa jotain suurta, mutta vaikka et onnistuisikaan ja petyt, olet taas hieman vahvempi, uuttta kokemusta rikkaampi ja tunnet itseäsi hieman enemmän. Ennenkaikkea tiedät mitä tai ketä et elämääsi halua.
 • Älä kadu mitään – Sä olet juuri siinä ja sinä, sen takia mitä elämässä tapahtuu.

 

4d001d8c72f0f82aa783d09b9a27a1fd

 

46f0643631106c3adba748e8019da9e3

 

3456e001dbd4778b359148dbbf6add70

 

Nyt on siis aika palata arkeen yrittäen muistaa näitä tärkeitä sääntöjä elämässä. Mun kohdallani ”arki” tarkoittaa reissaamista töiden perässä, huomenna suuntana Oulu ja perjantaina Helsinki missä tammikuun loppu suurimmaksi osaksi meneekin! Ihanaa päästä Helsinkiin, joka on mulle edelleen tosi rakas paikka, täynnä rakkaita ystäviä ja sukulaisia!

 

Be a better version of you

 

xx Annimaria

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Be a better version of you

 • Avatar
  3.1.2017 klo 17:38
  Kestolinkki

  Paranemistsempit täältä sohvan pohjalta ❤

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *