Mussukaksi mut nimettiin

Olen pääkaupunkiseudulta kotoisin ja se perheen keskimmäinen lapsi. Mulla on rakas isosisko ja kymmenen vuotta nuorempi pikkuveli. Olen asunut sekä Vantaalla, Helsingissä sekä Espoossa. Myös ulkomailla olen pari kertaa muun reissailun lisäksi asunut. Olen huomannut että harvemmin olen samassa paikassa edes yli kahta vuotta, jonka myötä olen saanut aika levottoman leiman.  En siis ollut kuopus, enkä esikoinen, niin minusta tuli sitten mussukka. Tittelit kun olivat meidän perheessä se juttu. Äidin puoli on Kittilästä ja isän sitten Helsingistä.

Perhe muutti pari kertaa ulkomaille joista itse olin ensimmäisellä reissulla mukana. Asuttiin Shanghaissa, jossa kävin ylä-asteen ja palasin sieltä Suomeen. Pian sen jälkeen siskoni lähti Japaniin opiskelemaan ja osa perheestä Intiaan, Chennaihin. Myöhemmin opiskelin itse Madridissa, mutta siitä myöhemmin lisää. Nykyään isäni reissaa edelleen töiden puolesta paljon Kiinassa, ja siskoni on asunut jo pari vuotta Lontoossa. Aikamoiselta sillisalaatiltahan tämä kuulostaa. Nyt tätä kirjoittaessa sen tajuaa vasta itsekin, joten saa nähdä mihin sitä tulee itse taas päädyttyä parin vuoden sisään.

Muutin seitsemäntoista vuotiaana Malminkartanoon, ja monen mutkan kautta asun nyt Kampissa kivassa pikku kaksiossa.

Perhesuhteet ovat olleet mulle aina todella tärkeitä. Vaikka nähdäänkin harvoin, pyrin kumminkin olemaan paljon yhteydessä perheenjäseniini. Tällä hetkellä pysyvästi Suomessa asuvat äiti sekä veljeni.

Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita sinulle! <3

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *