Miss Europe Continental 2016

Apua kuinka aika menee nopeaa! Tuntuu kuin vasta äsken sain pyynnön lähteä mukaan Miss Europe Continental 2016 kisaan ja nyt se on jo ohi!

Kerrottavaa kisoista on niin paljon etten tiedä edes mistä aloittaa..

 

Kisaan valmistauduin laitattamalla ripseni, kynteni ja hiukseni ja kaikkiin noihin olen todella tyytyväinen! Parempia yhteistyökumppaneita en olisi voinut saada. Valitsin yhteistyökumppanit sen perusteella, mitä olin heistä kuullut, ja heidän tuloksiaan nähnyt.

Enempää lässyttämättä siirrytään pinnalliseen puoleeni:

En aio kertoa siitä, miten ripsi kiinnitetään sun muuta sellaista, koska luulen että jokainen tietää kuinka niitä laitetaan. Nykyään todella monilla naisilla on ripsipidennykset, koska ilman niitä kaikki vaan on niin vaikeaa. (kyllä, ne vaikuttavat koko elämään…)

Ripset laittoi Beauty&Shinessä Terhi Jussinmäki. Ripsien pidennys alusta asti kesti tunnin. KYLLÄ! Tunnin.. En olisi uskonut että niitä voidaan laittaa niin nopeaa ja silti lopputulos  on paras mahdollinen. Nopeus sopii mun kiireiselle aikataululle ja sielä on tästäkin eteenpäin kätevä käydä huollot tekemässä esim. ruokatunnilla. (Kauneus tietty ennemmin kuin täysi maha..)

Ripsistä tuli täydelliset. Tuuheat ja pitkät. Yleensä ripsiä tippuu jo laitto päivänä mutta nämä ovat pysyneet todella hyvin, vaikka siitä on jo 3 viikkoa.

Italiassa heräsin joka aamu ripset mintissä, eikä niitä tarvinnut murehtia, varsinkin kun kisameikki vei kauan aikaa ja siitä tehtiin todella erinäköinen kuin mitä itse yleensä meikkaan.

Kynsiin annettiin Italiasta ohjeet että niiden tuli olla valkoiset. Aika raju väri pitkille kynsille, mutta niitä on helppo lakkailla itse oman maun mukaan, kun pohjaväri on helppo 😊

img_1720

Ripsipidennyksistä ja kynsistä saa blogini kautta 10% alennuksen näyttämällä tätä postausta Terhille.

Ripset uutena ovat 100e ja huolto 55e.

Tästä varausajat Beauty Shineen . Ripset laittoi Terhi Jussinmäki.

Hiukset laitettiin Kyröön Parturissa Anu Korvolalla, joka teki työnsä vikkelästi ja hyvin. Hiukseni värjättiin ja leikattiin ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

En ollut ikinä aikaisemmin käynyt liikkeesssä, mutta tästä lähtien en aio enää muualle mennä. Tuntui niin kuin olisi kavereitten luo mennyt. Liikkeesä siis kosmetologi jolla on oma yritys ja myös parturi. He työskentelevät samoissa tiloissa. Oli niin hauskaa, enkä olisi millään malttanut lähteä sieltä pois 😄

Kyröön Parturi – Kampaamo
Anu Korvola
Pohjankyröntie 135 C, 61500  Isokyrö
p. 050 595 2260

Näyttämällä tätä postausta saat parturissa alennusta 10%

img_1691

img_1754
Fiiliksissä
Johanna Loiri/FaceMaker
Johanna Loiri/FaceMaker

 

Päivät Italiassa olivat pitkiä ja raskaita. Ruokaa saatiin vähän ja harvoin ja treenit kestivät koko päivän. Silti siitä vaan niin nautti!

Parhaimpia juttuja oli saada puhua toista äidinkieltään ja tutustua ihaniin tyttöihin.

Videossa yksi Venäläinen lastenlaulu

Kuvia ja videoita finaalista:

img_2085

img_2084

 

Pääsin 20 parhaan joukkoon ja olen ihan tyytyväinen siihen.

Finaalin jälkeisenä päivänä lähdettiin Roomaan ja pidettiin sielä kokonainen päivä kivaa syömällä ja juomalla

img_2012  qbnv7108  img_2016

 

img_2018

img_2002

img_2034

Lisää tekstiä reissusta:

http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/458538-uhkea-johanna-loiri-seksikkaissa-asuissa-olin-tyttojen-kanssa-italiassa

 

IG: aleksandrariihimaki

SC: aleksandrariihi

 

 

 

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *